Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

You are a badass at making money

Adviezen om te krijgen wat je verdient

Gebonden Nederlands 2021 9789022593561
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑07‑2021
18,99

Samenvatting

Voor iedereen die heeft geleerd van You are a badass & Nice girls don’t get the corner office

You are a badass at making money is hét boek dat je nodig hebt als je wel eens naar je bankrekening staart en je afvraagt hoe al het geld dat binnenkomt zo snel weer door je vingers glipt. Jen Sincero zegt dat haar money mindset het allergrootste verschil heeft gemaakt: ze dacht altijd dat ze niet met geld om kon gaan, maar dat veranderde allemaal toen ze besloot haar financiële situatie serieus te nemen.

Dat deed ze eigenlijk vooral door de manier aan te passen waarop ze over geld dacht en geloof het of niet, zo kon ze haar doelen waarmaken. Met hetzelfde openhartige advies dat van You are a badass een bestseller maakte, gaat Jen Sincero in dit fascinerende boek dus in op de kracht van onze gedachten en hoe onze bankrekening een afspiegeling is van onze overtuigingen.

Sincero combineert humor met levensveranderende concepten in de vorm van bruikbare tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Jij bent namelijk een badass en dit boek helpt je je financiële doelen helder te krijgen en buiten je comfortzone te treden: allemaal essentieel om het financiële leven op te bouwen dat je wilt. Dus ga ervoor en begin vandaag nog met je new and improved money mindset.

Specificaties

ISBN13:9789022593561
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:288
Uitgever:Meulenhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:14-7-2021
Hoofdrubriek:Personal finance

Over Jen Sincero

Jen Sincero (1965) is een bestsellerauteur en succescoach die talloze mensen over de hele wereld heeft geholpen om hun leven te transformeren. In 2011 verkocht ze haar huis in Californië om de wereld over te reizen en zoveel mogelijk mensen aan te moedigen het beste uit hun leven te halen.

Andere boeken door Jen Sincero

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        You are a badass at making money