Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Klinische neuropsychologie

Paperback Nederlands 2012 9789024402830
Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagen

Samenvatting

Dit inmiddels klassiek geworden Nederlandstalige overzicht van de klinische neuropsychologie beschrijft de 'state of the art' van de belangrijkste theorieën, methoden en empirische gegevens die relevant zijn voor iedereen die te maken heeft met patiënten met hersendisfuncties.

In deze uitgave zijn alle hoofdstukken geheel herzien en opnieuw geformuleerd, veelal ook door nieuwe auteurs. Het eerste deel bevat een aantal algemene hoofdstukken, over onder meer de historische basis, de methodologie van neuropsychologisch onderzoek en de praktijk van de neuropsychologie. In het tweede deel wordt ingegaan op de verschillende cognitieve functies, zoals waarneming, taal en geheugen, en de stoornissen op dat gebied. Het derde deel omvat hoofdstukken over de voor de neuropsycholoog belangrijkste neurologische en psychiatrische ziektebeelden. Dit boek biedt een grondige basiskennis.

Specificaties

ISBN13:9789024402830
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:680
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:2-5-2018
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Roy Kessels

Prof. dr. Roy Kessels, klinisch neuropsycholoog, is hoogleraar neuropsychologie aan het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour, hoofd van de sectie Neuro- en Revalidatiepsychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen en werkzaam op de afdeling Medische psychologie van het UMC St Radboud in Nijmegen.

Andere boeken door Roy Kessels

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Klinische neuropsychologie