Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spreken in het openbaar

50 trefzekere tips

Paperback Nederlands 2024 9789024464319
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑04‑2024

Samenvatting

Last van plankenkoorts, podiumvrees of microfoonangst? Veel mensen vinden het moeilijk om te spreken in het openbaar, ze zien ertegenop om voor een groep het woord te voeren. Zelfs voor een kleine groep. Als het maar enigszins kan, doen ze er het zwijgen toe, omdat ze denken dat ‘het woord voeren’ niet voor hen is weggelegd.

Dat is jammer, betoogt beroepsspreker en -schrijver Wim Daniëls. Ze doen zichzelf tekort en waarschijnlijk ook de mensen tot wie ze het woord hadden kunnen richten. In dit boek geeft hij vijftig rake tips om spreken in het openbaar niet als een last te ervaren, maar als een mooie uitdaging te zien.

Dit boek is voor alle mensen die weleens in een situatie terechtkomen – en voor wie geldt dat niet – waarin ze
ten overstaan van een groep het woord moeten voeren. Voor de professional die beroepsmatig veel voordrachten
houdt, maar ook voor de incidentele spreker die het woord moet nemen. Bijvoorbeeld op een bruiloft, een ouderavond, tijdens een vergadering, in een teambijeenkomst of bij een jubileum. Na het lezen van Spreken in het openbaar spreekt iedereen met plezier voor een publiek.

Specificaties

ISBN13:9789024464319
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:17-4-2024
ISSN:

Over Wim Daniëls

Wim Daniëls is schrijver en theatermaker. Als schrijver heeft hij een groot aantal boeken op zijn naam staan, waaronder de in 2019 verschenen bestseller Het dorp. Toen de coronacrisis begin 2020 uitbrak, zette hij zich aan het schrijven van een ‘coronaroman’. Quarantaine is daarvan het fijnzinnige resultaat.

Andere boeken door Wim Daniëls

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spreken in het openbaar