Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Een korte geschiedenis van de tijd

Paperback Nederlands 2013 9789035141704
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De plaats die wij mensen innemen in de enorme kosmos kan soms ronduit onbeduidend aanvoelen. Daarom proberen we er iets van te begrijpen en onze plaats daarin te duiden.

De afstand van de planeten en de sterren tot de aarde is moeilijk voor te stellen. De oude Chinezen bouwden stenen torens om de sterren van dichterbij te kunnen bekijken. Een natuurlijke reactie als je bedenkt dat wij geen ervaring hebben met de enorme afstanden in de ruimte. Inmiddels hebben we door mathematische en technologische kennis een enorme schat aan informatie over het heelal, maar wat weten we nu echt? Waar komt het universum vandaan en gaat het ergens heen? Wat is de aard van het begrip tijd? En kunnen we ook terug in de tijd?

In ‘Een korte geschiedenis van de tijd’, een geactualiseerde en uitgebreide versie van het zeer succesvolle Het heelal, maakt Hawking het ontstaan van het heelal voor niet-wetenschappers op een aansprekende manier aanschouwelijk.

Specificaties

ISBN13:9789035141704
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:216
Druk:1
Verschijningsdatum:18-12-2013

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Over Stephen Hawking

Natuurkundige, kosmoloog en wiskundige Stephen Hawking (1942) wordt beschouwd als een van de briljantste theoretische natuurwetenschappers sinds Albert Einstein. Met de bestsellers 'Het heelal' en 'Een korte geschiedenis van de tijd' werd hij wereldberoemd.

Andere boeken door Stephen Hawking

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een korte geschiedenis van de tijd