Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

100 woorden die je moet kennen voor je sollicitatie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789045317205
Direct te downloaden

Samenvatting

Solliciteren is stressvol! Eerst moet u zich kwaliteiten overtuigend verwoorden in een sollicitatiebrief. En als u dan op gesprek mag komen, heeft u maar kort de tijd om een uitstekende eerste indruk te maken. Met de juiste woorden laat u zien dat u klaar bent voor uw droombaan.

'100 woorden die je moet kennen voor je sollicitatie' is een woordenboekje op handig zakformaat, met woorden die u tijdens uw sollicitatie kunt tegenkomen. Bijvoorbeeld 'competentie', 'diversiteit', 'emolumenten', 'out-of-the-boxdenken', 'STAR-methode' en 'synergie'. Ook vindt u er woorden en tips om uw sollicitatiebrief meer zeggingskracht te geven.

Om te overtuigen, is het essentieel dat u de woorden op de juiste manier gebruikt. Daarom vindt u in dit boekje niet alleen de betekenis van woorden, maar ook de uitspraak en voorbeeldzinnen uit de praktijk. En uw krijgt slimme tips en trucs om winnende sollicitatiebrieven te schrijven. Zo staat u uw mannetje (m/v) tijdens uw sollicitatie.

Specificaties

ISBN13:9789045317205
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:19-3-2014
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Heidi Aalbrecht

Heidi Aalbrecht is eigenaar van tekst- en redactiebureau de Taalwerkplaats in Amsterdam. Zij schrijft boeken over taal, helpt als tekstschrijver organisaties aan heldere teksten en voert de redactie van talloze (management)boeken. Heidi Aalbrecht heeft een website: www.heidiaalbrecht.nl

Andere boeken door Heidi Aalbrecht

Over Pyter Wagenaar

Pyter Wagenaar heeft van woorden zijn werk gemaakt. Als tekstschrijver is hij erin gespecialiseerd om complexe boodschappen duidelijk te verwoorden en als redacteur heeft hij talloze schrijvers van managementboeken geholpen om hun teksten helder te structureren en scherp te formuleren. In 'De managementcode gekraakt' gebruikt hij die ervaring om managers een spiegel voor te houden. Hij is eigenaar van tekstbureau de Taalwerkplaats in Amsterdam en auteur van een groot aantal boeken over taal. Pyter Wagenaar heeft een website: www.pyterwagenaar.nl

Andere boeken door Pyter Wagenaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        100 woorden die je moet kennen voor je sollicitatie