Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De sterrenchef

Paperback NL 2021 9789046611166
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In een sterrenzaak gaat een en ander mis. De sterrenchef droomt van een derde ster maar heeft zijn concurrenten en een belangrijke recensent tegen. Zijn restaurant draait op volle toeren maar de financiering ervan lijkt een dubieuze zaak. Chef Sergio Blumer is geniaal maar geraakt door de stress van de strijd om een derde ster verslaafd aan cocaïne.

Ondertussen schrijft souschef Anthony Griglio aan een kookboek over scampigerechten en droomt hij ooit een eigen restaurant te kunnen beginnen.

Een nabijgelegen Italiaans restaurant lijkt een dekmantel voor het witwassen van drugsgeld te zijn. De eigenaar van dit restaurant lijkt echter banden met slachthuizen en voedingsbedrijven te hebben. Daarnaast heeft hij goede contacten met culinaire gidsen.

In de kookclub die door tien mannen werd opgericht, gebeuren vreemde dingen. Elke maand kookt topchef Sergio Blumer het lievelingsgerecht van één van de leden. Een aantal leden wordt ernstig ziek en ze sterven aan een hartstilstand. Toch blijven de leden van de kookclub bijeenkomen tot er slechts vier leden overblijven.

Als een belastinginspecteur op mysterieuze wijze verdwijnt begint ook de politie zich met het reilen en zeilen van het sterrenrestaurant te bemoeien.

Specificaties

ISBN13:9789046611166
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:306
Uitgever:Garant
Verschijningsdatum:18-8-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De sterrenchef