Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Een beetje nooit af

Paperback Nederlands 2016 9789047009702
1
Voormalig Nr. 1Totaal 30 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Eind 2015 schudden Aslander en Witteveen de gemoederen op met de publicatie van hun meesterwerk 'Nooit Af', het boek over de fundamenten van ons leven en de maatschappij. De veranderingen gaan nu zo snel dat er helemaal geen tijd meer is voor het maken van uitvoerige plannen, die meestal alweer achterhaald zijn als de planning eindelijk af is. Het is tijd voor een andere aanpak.

'Must-read voor iedere burger,' aldus een lezer. Maar omdat niet iedereen toekomt aan zo’n dik boek, waren de auteurs zo vriendelijk een beknopte versie te schrijven op borstzak formaat: 'Een beetje Nooit Af'. Geen droge samenvatting, maar een superkorte hervertelling van hun spraakmakende visie.

Met 'Een beetje Nooit Af' ben je in een treinrit een heel boek rijker. Veel helpt dat niet, want Een beetje smaakt naar meer.

Specificaties

ISBN13:9789047009702
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:96
Uitgever:Atlas-Contact
Druk:1
Verschijningsdatum:10-12-2016
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Martijn Aslander

Martijn Aslander verbindt mensen, informatie en ideeën. Het benutten van de collectieve intelligentie van het netwerk is zijn specialiteit. Samen met Frank Meeuwsen en Sanne Roemen heeft hij andere bloggers om zich heen verzameld en hebben zij Lifehacking.nl gestart. Daarnaast is Aslander een veelgevraagd spreker op congressen en bijeenkomsten. Zijn thema is de netwerk- en informatiesamenleving en de manier waarop we ons werk en leven slim kunnen verbeteren door de mogelijkheden ervan te benutten.

Andere boeken door Martijn Aslander

Over Erwin Witteveen

Erwin Witteveen en een journalist/publicist die met humor en diepgang ingewikkelde dingen in heldere taal opschrijft. Hij schreef onder meer Roadmap to Venus en is vaste auteur van MarketingTribune.

Andere boeken door Erwin Witteveen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een beetje nooit af