Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Uit het transformatiemoeras

De 5 faalfactoren die organisaties in hun greep houden

Paperback Nederlands 2021 9789047014539
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑04‑2021
24,99

Samenvatting

Sinds het begin van de digitalisering bestudeert en begeleidt Menno Lanting organisaties in hun transformatie. Hij adviseert grote bedrijven en mkb-ondernemers, maar bijvoorbeeld ook overheidsinstanties en zorginstellingen. Daarnaast schrijft hij bestsellers over hoe organisaties zich succesvol kunnen aanpassen aan de toekomst.

In zijn nieuwste boek biedt hij de helpende hand aan organisaties die, ondanks hun inzet en investeringen, worstelen met de digitale transformatie, of die juist helemaal aan het begin ervan staan. In 'Uit het transformatiemoeras' beschrijft hij aan de hand van verschillende voorbeelden uit binnen- en buitenland de vijf kritische faalfactoren. En natuurlijk schetst hij ook de uitweg: om los te komen van de zuigende werking van het transformatiemoeras, moet de organisatie zich omvormen tot een lerende organisatie.

Voor organisaties die relevant willen blijven in het digitale tijdperk is het namelijk niet genoeg om alleen de bestaande processen te digitaliseren. Ze moeten hun cultuur, businessmodel en organisatiemodel aanpassen. Niet in één keer alles, maar continu op onderdelen. Organisaties die zich verbinden aan een ecosysteem met een product of dienst die wezenlijke toegevoegde waarde leveren, zijn klaar voor de toekomst.

Specificaties

ISBN13:9789047014539
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:15-4-2021
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Over Menno Lanting

Menno Lanting ondersteunt organisaties om aangesloten te blijven op de snel veranderende wereld. Hij onderzoekt doorlopend hoe organisaties van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden kunnen transformeren. En hij beantwoordt de vraag welke organisatievormen, leiderschapskwaliteiten en business modellen daarbij nodig zijn. Menno Lanting schreef ‘Connect!’, dat in 2011 tot Managementboek van het Jaar werd verkozen. Daarnaast schreef hij ’Iedereen CEO’, ‘De slimme organisatie’, ‘Lead with a Tweet', ‘Olietankers en speedboten’, 'De disruptieparadox'. 'Het gehiem van disruptie' is zijn nieuwste boek.

Andere boeken door Menno Lanting

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Uit het transformatiemoeras