Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

500 sushi

van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes

Gebonden NL 2019 9789048306947
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit boek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties. Dit boek vertelt u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.

In een inleidend hoofdstuk wordt ingegaan op het keukengerei en de meest gebruikte ingrediënten en smaakmakers die u nodig heeft om sushi te maken.

Dit boek is een gids voor de vele verschillende soorten sushi en geeft aanwijzigen om ze te maken, van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes.

Caroline Bennett is de oprichtster en managing director van Moshi Moshi Sushi, een zeer succesvolle Engelse sushiketen en de originele kaiten (lopende band)-sushibar van Groot-Brittannië. Caroline streeft bij het maken van sushi naar eenvoud, kwaliteit en artisticiteit, en houdt daarbij al lange tijd in hoge mate rekening met het milieu. Door haar steun aan duurzame en lokale visbronnen won ze in 2005 de prestigieuze Green Apple Award en in 2007 won ze een prijs van de Britse dierenbescherming voor haar betrokkenheid bij het welzijn van dieren. In 2009 werd zij door SeaWeb, de organisatie ter behoud van de oceanen, gehuldigd als internationaal Seafood Champion.

Specificaties

ISBN13:9789048306947
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Verschijningsdatum:7-3-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        500 sushi