Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Impact in actie

Leiderschap in conversaties

Paperback Nederlands 2019 9789048634101
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Enkele duizenden coachinguren leerden de auteurs dat er een enorme behoefte bestaat om impact te verhogen: impact op relaties, collega’s, loopbanen, teams en organisaties. Nog belangrijker is het duurzaam maken van die impact, ervoor zorgen dat hij “blijft”.

Dit boek geeft antwoord op de vraag hoe je impact duurzaam maakt. Centraal daarbij staat “leiderschap in conversaties” als vereiste competentie. Het boek reikt zeer concrete strategieën, hulpmiddelen en instrumenten aan om dat leiderschap onder de knie te krijgen. 'Impact in actie' is bovendien doorspekt met boeiende en authentieke getuigenissen van (bekende) mensen met wie de auteurs hebben samengewerkt.

Specificaties

ISBN13:9789048634101
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:322
Druk:1
Verschijningsdatum:1-2-2019
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

Impact in actie - 'Geen nieuwe bijbel, maar kan van pas komen'
Charlotte van Woerden | 20 mei 2019
Impact hebben is een breed begrip. Dat wordt in het voorwoord van Impact in actie al duidelijk. Het betekent dat je iets of iemand van richting kunt laten veranderen. Dat je erin slaagt iemand op een andere manier te doen nadenken. Of dat mensen naar je luisteren.
Lees verder

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Impact in actie - Leiderschap in conversaties
Karl Van Hoey 1 april 2019 De afgelopen jaren hebben wij ontelbare uren gecoacht. Zowel CEO’s als managers, als ‘gewone’ medewerkers. Zowel jonge als iets ouderen, als 55+ ers. Zowel in binnenland als in buitenland. Zowel privé- als publieke organisaties.

Over Karl Van Hoey

Karl van Hoey heeft een uitgebreide ervaring in corporate HR-leiderschap en coachingrollen. Hij heeft gewerkt voor groepen als AXA, British American Tabacco, Ernst & Young en Sappi Fine Paper Europe. Hij begon in generalistische HR-functies, evolueerde naar Senior HR-management, om zich de laatste jaren te focussen op de ontwikkeling van mensen en organisaties. In al deze verantwoordelijkheden, waren leiderschap- en organisatieontwikkeling, (cultural) change management en coaching steeds sleutelactiviteiten. Sinds 2014 is Karl zelfstandig coach, facilitator en consultant. Vanuit growingleaders.today werkt hij samen met diverse partners. Daarnaast leidt hij de Global Team Coaching Community of Practice bij de International Coach Federation en doceert hij aan een aantal business schools. Hij is wereldwijd actief in drie talen (NL-FR-ENG).

Andere boeken door Karl Van Hoey

Over Jean-Claude Lecoyer

Jean-Claude Lecoyer is sedert 9 jaar Partner bij accordgroup.be, een consultingbedrijf actief in HR en organisatieontwikkeling. Hij is gepassioneerd in de interactie tussen mens en organisatie en in het bijzonder in de manier waarop beide zich ontwikkelen alsook hoe deze ontwikkeling kan worden gefaciliteerd. Niet te verwonderen dan ook dat zijn competenties en activiteiten domeinen bestrijken zoals organisatiekunde, organisatiecultuur, leiderschapsontwikkeling, executive coaching, teambuilding, assessment en development centers, compensation and benefits. Hij doceert aan Ehsal Management School en ICHEC. Jean-Claude begon zijn loopbaan als jurist gespecialiseerd in sociaal recht en begeleidde gedurende meerdere jaren de sociale onderhandelingen als permanente werkgeversafgevaardigde voor de verzekeringssector. Vervolgens was hij Human Resources Directeur bij AXA Belgium. Bij EY Belgium was hij 12 jaar lang Partner verantwoordelijk voor het Human Resources Management en op Europees niveau Chief Development Officer.

Andere boeken door Jean-Claude Lecoyer

Inhoudsopgave

1. Voorwoord
2. Aanleiding
3. Wat willen wij bereiken?
4. Wat is duurzame impact?
5. De optimale setting voor duurzame impact
6. De realiteit: vertrouwen geven
7. Impactingrediënten
8. Impactstrategieën
9. Je zelfvertrouwen en geloofwaardigheid
10. Impact op relaties
11. Impact op teams en organisaties
12. Impact op jezelf, je loopbaan, je leven
13. Geïntegreerde impact
14. Inspiratiebronnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Impact in actie