Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Coachen, en hoe!

Waaier (l) Nederlands 2010 9789058715142
Voormalig top 100Totaal 58 dagen
Verkooppositie 4150Hoogste positie: 23
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

'Coachen, en hoe' is een beknopt naslagwerk voor iedereen die met coaching aan de slag is of wil. De waaier start met een korte, stevige visie op coaching en vervolgt met een groot aantal praktische lijstjes met interventiemethodes en verrassende vragen bij verschillende coachthema's. Denk aan confronteren, vragen stellen, werken met weerstand.
Aankomende en ervaren coaches kunnen er direct mee aan de slag, bij de voorbereiding, uitvoering én evaluatie van een coachtraject.

Hoe bepaalt u uw keuze uit deze rijk gevulde gereedschapskist? Kies wat het beste bij u en de gecoachte past. Coachen is tenslotte maatwerk. Hoe u dat aanpakt, ontstaat vaak in het moment. Juist dan is deze coachwaaier een prima steuntje in de rug.

Specificaties

ISBN13:9789058715142
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Aantal pagina's:20
Druk:1
Verschijningsdatum:16-2-2018
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

4.4 van de 5
7 stemmen
5
1
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Joost Crasborn

Joost Crasborn werkt vanuit zijn eigen bedrijf CrasbornCoaching. Hij heeft ruime ervaring als senior trainer en coach. Crasborn werkte bij Schouten & Nelissen, voor het vakgebied coachings- en leiderschapstrainingen. Hij laat zich leiden door enkele heldere uitgangspunten: hou het simpel, focus op en doe wat werkt, kom vanuit ambitie en kracht in actie, vier successen en wees open en direct. Hij is medeauteur van de bestseller 'Hoe-boek voor de coach', de waaier 'Coachen, en hoe!', 'Het grote boek over coachend leidinggeven' en 'Hoe coach ik mijn team?'.

Andere boeken door Joost Crasborn

Over Ellis Buis

Ellis Buis traint en coacht professionals in schriftelijke taalvaardigheden, waaronder notuleren, spelling, snellezen en mindmappen. Ze is auteur van meerdere boeken over schrijven en coaching waaronder Verleid je lezer online en het HOE-BOEK voor de coach.

Andere boeken door Ellis Buis

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachen, en hoe!