Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verboden voor ouders

Leren leven [alleen voor pubers]

Paperback Nederlands 2009 9789058716927
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Waarom is er op school geen vak dat leren leven heet? Waarom leren jongeren allerlei ingewikkelde vaardigheden, maar wordt hun niet verteld hoe ze met gedachten, gevoelens en de complexe alledaagse realiteit om moeten gaan? Waarom bestaan er zoveel boeken over pubers, maar niet voor pubers?

'Verboden voor ouders' is het eerste boek in Nederland dat hier verandering in brengt. Op een zeer persoonlijke manier neemt succesauteur Gijs Jansen je mee in de puberwereld van tegenstrijdige gedachten, heftige gevoelens en verwarrende beelden uit de media. In elk hoofdstuk krijg je een stappenplan waarmee je leert wie je bent, wat je dromen zijn en hoe je zorgt dat die uitkomen.

Specificaties

ISBN13:9789058716927
Trefwoorden:jongeren, puberbrein
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:95
Druk:1
Verschijningsdatum:19-12-2018
Hoofdrubriek:Jeugd

Lezersrecensies

3.0 van de 5
2 stemmen
1
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Gijs Jansen

Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij Seetrue mindfulnessopleidingen. Hij heeft inmiddels een lijst van boeken en publicaties op zijn naam staan, waaronder de bestsellers Denk wat je wilt, Time to Act!, doe wat je droomt, Leef!, Laat los en Omarm jezelf. Naast opleidingen verzorgt Gijs workshops door het hele land en is hij e-coach bij Psychologie Magazine.

Andere boeken door Gijs Jansen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verboden voor ouders