Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Magie in al je communicatie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789058757081
Direct te downloaden

Samenvatting

Vergeet alle presentatietechnieken, taaltrucjes, communicatie- en mediatrainingen die gericht zijn op uiterlijkheden en het vermijden van risico’s. De magie in communicatie – het gevoel dat een verhaal klopt, inspireert en tot actie aanzet – zit niet in houding, intonatie of woordkeuze. Het gaat erom jezelf te laten zien, écht iets te vertellen en anderen daarin mee te durven nemen.

Een briljante speech uit 2004 maakte Obama vier jaar later president van de Verenigde Staten. Door één TED-talk werd Brené Brown een wereldwijde thought leader. Steve Jobs verkocht door zijn presentaties miljoenen producten. Stephen Hawking groeide door zijn verhalen uit tot een fenomeen.

Een goed verhaal kan het leven van de spreker en de wereld van het publiek veranderen. Dat is wat Bas Mouton magische communicatie noemt.

Ook jouw verhaal kan het verschil maken. Hoe kun je magie in ál je communicatie brengen? Het antwoord op die vraag is nog nooit zo eenvoudig beantwoord als in dit boek: IK zeg IETS tegen JOU. Of het nu gaat om een impactvolle presentatie, een inspirerende speech of een briljante sollicitatiebrief, met de krachtige en eenvoudige methode in dit boek kun je je publiek écht raken, op geheel eigen wijze.

Inclusief Magie-analyse best bekeken TED Talks.

www.magieinaljecommunicatie.nl

Specificaties

ISBN13:9789058757081
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:200
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:8-11-2018
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Magie in al je communicatie
Mariska Fennema | 20 oktober 2015
Heb je ook weleens meegemaakt dat je jouw visie, idee of oplossing niet zo goed over kon brengen als je zou willen? Je deed je best, had er goed over nagedacht en kende de feiten, maar toch kwam het voor je gevoel niet zo sterk over als je zou willen? Of je schreef een sollicitatiebrief die op zich correct was, maar je had een knagend gevoel dat er nog iets aan ontbrak, maar kwam er niet achter wat dat was? Volgens Bas Mouton kun je dit oplossen door magie in je communicatie te brengen. Hij gaat daarbij uit van: IK zeg IETS tegen JOU.
Lees verder

Lezersrecensies

4.8 van de 5
22 stemmen
18
3
1
0
0

Over Bas Mouton

Bas Mouton heeft van jongs af aan een fascinatie voor verhalen die het verschil maken. Dat gaat zo ver dat hij op zijn tiende al speeches van Churchilll uit zijn hoofd leerde. Mouton is afgestudeerd in rechten, economie en politicologie. Hij is oprichter van Speech Republic en traint politici in binnen- en buitenland, high potentials, CEO`s en topmanagers.

Andere boeken door Bas Mouton

Inhoudsopgave

Inleiding - Jij maakt het verschil

1. Het magische moment

Deel 1: Méér jou
2. Durf een actie te vragen
3. Belofte: waarom dan?
4. Neem ze mee met ja’s!

Deel 2: Méér iets
5. Toon ons je bewijs
6. Ga het conflict niet uit de weg
7. Laat ons de toekomst zien

Deel 3: Méér ik
8. Maak het persoonlijk
9. Deel je passie
10. Contact
11. Let the magic begin

Toegift 1 - Ik zeg iets tegen jou
Toegift 2 - The proof of the pudding

Frequently asked questions
Dankwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Magie in al je communicatie