Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Miskraamsels

Mindfucks & verwerking van miskramen

Paperback NL 2022 9789065236531
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

miskraamsel:
[mis-kraam-sel] zelfstandig naamwoord (m/v)
(psychologie) een gedachte of mondelinge uiting die op een misvatting of onvolledige kennis is gebaseerd, en iemand geestelijk in verwarring brengt of op het verkeerde been zet.

Judith kan haar geluk niet op: ze is zwanger! Van nu af aan zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn. Alleen niet op de manier die ze verwacht. Want helaas krijgt ze een miskraam en moet ze leren dealen met de ene tegenslag na de andere. En met het effect dat dit verlies heeft op haar zelfbeeld, haar vrouw-zijn, haar relatie en de omgeving.

Hoe deal jij met tegenslagen? Hou je het stil en geloof je de miskraamsels die je jezelf vertelt? Of maak je het bespreekbaar en pak jij zelf de regie over je geluk?

In Miskraamsels vertelt Judith haar verhaal; realistisch, openhartig en met een flinke dosis humor. Ze windt er geen doekjes om en durft de zere plekken aan te raken. ‘Met mijn zwangerschapsverlies hoop ik het taboe te doorbreken en anderen die dit doormaken steun te bieden.’

Judith Taanman-Veenstra (1979) is getrouwd met Thijs en samen wonen ze in Oostzaan. Judith heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling en als eigenaar van Human Resources Lab ondersteunt zij mkb ondernemers met het personeelsbeleid en werkend Nederland met mentoring en masterclasses op het gebied van HR en leiderschap.

Specificaties

ISBN13:9789065236531
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Brug, Uitgeverij van
Verschijningsdatum:26-10-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Miskraamsels