Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Shift from ambition to meaning

Wat is het doel van jouw leven?

Dvd Nederlands 2009 9789076541259
Niet leverbaar.

Samenvatting

n de eerste jaren van ons leven leren onze ouders en de maatschappij ons dat prestaties, wereldlijk succes en materiële welvaart het doel zijn van ons leven, en bepalen hoeveel wij waard zijn. Maar de meeste mensen bereiken op een gegeven moment een punt in hun leven waarop ze zich afvragen: is dit alles?

Dat is de start van de innerlijke reis van ambitie naar betekenis, zin en inhoud in ons leven. Deze indrukwekkende verschuiving - the Shift, waarin je het werkelijke doel van je leven ontdekt, is het onderwerp van deze meeslepende film.

Door de herkenbare verhalen van een harde zakenman, een toegewijde moeder en een gefrustreerde regisseur toont deze boeiende, inspirerende film hoe je zelf een leven vol betekenis, zin en inhoud creëert.

Dit boek is vertaald als 'De verschuiving'.

Specificaties

ISBN13:9789076541259
Taal:Nederlands
Bindwijze:dvd

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wayne Dyer

Schrijver, coach en psychotherapeut dr. Wayne W. Dyer wordt wel de father of motivation genoemd. Hij is een van de succesvolste auteurs ter wereld op het gebied van persoonlijke groei en verscheen onder meer in The Today Show en bij Oprah Winfrey. Wayne Dyer schreef vele bestsellers, waaronder 'Niet morgen, maar nu' en het recent verschenen 'Leef in balans'.

Andere boeken door Wayne Dyer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Shift from ambition to meaning