Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Succesvol traden in opties, futures en turbo's

Ingenaaid Nederlands 2008 9789077553060
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Beleggen in derivaten, zoals opties, futures en turbo's, spreekt velen tot de verbeelding. Door de hefboomwerking van derivaten kunnen winsten -en verliezen- immers snel oplopen. In dit boekwordt zo goed en compleet mogelijk de werking van opties, futures en turbo's (en speeders, een variant van turbo's) uitlgelegd. Hierbij wordt de theoretische diepgang niet geschuwd, maar wel met een scherp oog voor de praktijk. Vanuit deze invalshoek worden onder andere de succesvolste en meest toegepaste optie-strategieën besproken.

Voor opties is volatiliteit erg belangrijk bij de prijsvorming en ook hier wordt veel aandacht aan besteed. Net als aan de analyse van de koerstrends door bijvoorbeeld cyclusanalyse en de toepassing van diverse tradingtechnieken. Voorts is een hoofdstuk gewijd aan de psychologische aspecten van trading en moneymanagement.

Kortom, dit boek is niet zomaar een boek over derivaten. Het is een combinatie van product- en marktkennis, waarbij de marktkennis voor een belangrijk deel ook pure praktijkkennis is. De drie auteurs hebben namelijk vanuit verschillende hoedanigheden veelvuldig in de praktijk met derivaten gewerkt.

Specificaties

ISBN13:9789077553060
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:158
Druk:1
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Lezersrecensies

3.8 van de 5
4 stemmen
2
1
0
0
1

Over Harry Geels

Harry Geels werkte, na zijn economiestudie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, van 1994 tot en met 1998 bij Dow Jones Telerate, destijds grootste aanbieder van realtime technische analysesystemen voor de professionele financiële wereld, waarna hij zes jaar de technisch analist van Beleggers Belangen is geweest. Sinds eind 2004 is hij Senior Investment Manager bij Compendeon bv. hij houdt zich daar onder andere bezig met ontwikkelen van kwantitatieve beleggingsmodellen en het 'screenen' van fondsmanagers. Hij is daarnaast (sinds april 2000) als uitvoerend hoofdredacteur verbonden aan het maandblad Technische en Kwantitatieve Analyse.

Andere boeken door Harry Geels

Inhoudsopgave

1. Trading met derivaten
2. Opties en futures algemeen
3. De prijsvorming van opties en futures
4. De meest toegepaste optiestrategieën: casestudies uit de praktijk
5.Het grote belang van volatiliteit bij opties
6. Risicomanagement bij opties
7. Turbo's en speeders
8. Interessante tradingtechnieken voor trendbepaling
10. Ook heel belangrijk voor succes: psychologie en moneymanagement

Register
Literatuurlijst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Succesvol traden in opties, futures en turbo's