Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 9% korting

Crisismanagement

vanuit een Business Continuity perspectief

Paperback Nederlands 2018 9789081055369
Verkooppositie 3836Hoogste positie: 134
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
10,85
9,95
VOORDEEL - 9% korting

Samenvatting

Tijdens de 'Business as Not Usual', calamiteit of crisis maakt de vertrouwde 'Wereld' plaats voor een veranderende, onvoorspelbare en onheilbrengende omgeving. Het model van hoe de dagelijkse praktijk werkt, de 'Business as Usual', functioneert niet langer.

Acute inzet en actie is vereist en er is geen ruimte en tijd om te oefenen of plannen te maken. Het is dan aan het Crisis Management om competenties en plannen tot inzet te brengen.

Dit pocketboek als 'standaardwerk' geeft inzicht en doorzicht in crisismanagement vanuit Business Continuity Perspectief. Het biedt een praktische leidraad vóór, tijdens en na een crisis. De inhoud is daar waar het kan 'ontmoeilijkt', maar ook van theoretische kaders voorzien. Theorie en modellen worden ondersteund door relevante casuïstiek. Actuele, vigerende wet- en regelgeving, normenkaders en toekomstprojecties zijn binnen dit werk 1-op-1 opgenomen.

Specificaties

ISBN13:9789081055369
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:163
Uitgever:BCM Academy
Druk:7
Verschijningsdatum:6-12-2018
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Over Louise Knegtel

Louise Knegtel (1966) beschikt over meer dan 15 jaar ervaring binnen het brede vakgebied van 'continuïteit'. Na een carrière als Management Consultant binnen multinationale ondernemingen, specialiseert zij zich in Business Continuity & Crisis Management (BCM) vraagstukken. Zij realiseert daarbij voor haar opdrachtgevers aantoonbare en blijvende verbeteringen en ontwikkelt thought leadership ten aanzien van het vakgebied. Zij beschikt niet alleen over diepgaande kennis van de BCM kernprocessen en de afhankelijkheden daarvan binnen het primaire proces, maar ook over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de positionering van BCM ten opzichte van gerelateerde vakgebieden. Het trainen van crisisteams en het genereren van Business Continuity awareness op alle bedrijfsniveaus behoort tot haar specialisme. Louise is directeur van BCM Academy, het Europese Kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management.

Andere boeken door Louise Knegtel

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Inleiding
2. Organiseren van crisismanagement
3. Escalatie en Alarmering
4. Crisisbeheersing in de praktijk
5. Crisiscommunicatie
6. Na de crisis
7. Tien Gouden Regels
8. Modellen en sjablonen
9. De auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Crisismanagement