Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

Zorgen voor professionals, praktische tips in moeilijke tijden

Paperback Nederlands 2020 9789082434941
10
Voormalig top 10Totaal 31 dagen
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Moeilijke tijden vragen veel van ons en met name van zorgprofessionals. Vanuit de zorg is er behoefte aan heldere, praktische tips over hoe om te gaan met wat er in deze uitzonderlijke tijden op jou als zorgprofessional af komt en in je opkomt.

Het is van belang dat je als zorgprofessional, zowel fysiek en emotioneel als psychisch, opgewassen bent tegen de uitdagingen die je elke dag te wachten staan. Daarom hebben we dit boekje geschreven.

'Zorgen voor Professionals' bevat tips en adviezen voor hen die onder grote druk moeten werken. Als er uit alle adviezen maar één tip is die jou helpt, dan zijn wij al blij. Mocht je aanvullende tips hebben dan horen we dat graag (zie colofon). Is dit boekje op dit moment niet behulpzaam voor jou, dan kun je het altijd nog als aanmaak-boekje voor de openhaard gebruiken.

Dit boekje is de neerslag van vele jaren ervaring in coaching, training, begeleiding en in het onderwijs. Het is echter geschreven als een praktische, korte handleiding. Voor de leesbaarheid is wetenschappelijke onderbouwing, notensysteem en literatuurverwijzing achterwege gelaten.

Specificaties

ISBN13:9789082434941
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:50
Druk:1
Verschijningsdatum:10-4-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Donatus Thöne

Donatus Thöne (1961) is getrouwd en heeft drie dochters, heeft Rechten (kandidaats) en Klinische Pedagogiek en aan het Anna Freud Institute gestudeerd. Hij heeft gewerkt bij Philips, Berenschot en was partner bij Krauthammer. Sinds 2000 werkt hij voor zichzelf in verschillende samenwerkingsverbanden. Hij begeleidt individuen, teams, hij heeft een EMCC geaccrediteerde Coach de Coach opleiding en geeft leiderschapstrainingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. Hij gaf les aan de SIOO en TIAS. Zijn laatste boek 'Appeltaart voor managers, recepten om te coachen' is ook in het Engels vertaald. Donatus is een fervent zwemmer.

Andere boeken door Donatus Thöne

Over Jan de Vuijst

Jan de Vuijst (1954) is bestuursadviseur, executive coach en hoogleraar leiderschap bij TIAS, de business school van de Universiteit van Tilburg. Hij is cum laude afgestudeerd en gepromoveerd in taalwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aan de Universiteit van Edinburgh heeft hij zich gespecialiseerd in Psychologie en Kennissystemen. Zijn onderwerpen zijn leiderschap, gedragsbeïnvloeding en groepsdynamica. Hij publiceerde onder meer Professioneel adviseren - begrip, empathie, beïnvloeden (2015), Leiderschap met vallen en opstaan (2017) en De kracht van confrontatie - conflict en weerstand op de werkvloer (2020). Jan houdt van moderne kunst, oude verhalen, klassieke muziek en zeezeilen. Hij woont met zijn vrouw in Den Haag, vrijwel aan zee, en dichtbij kinderen en kleinkinderen.

Andere boeken door Jan de Vuijst

Over Erik de Haan

Erik de Haan is van oorsprong fysicus en deed al psychofysisch onderzoek voor zijn PhD in 1994. Hij leidt het Ashridge Centre for Coaching aan de Hult International Business School in het Verenigd Koninkrijk en is tevens hoogleraar Organisatieontwikkeling bij de postgraduate opleiding Executive Coaching van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij publiceerde ruim tweehonderd praktijkgerichte en wetenschappelijke artikelen en veertien boeken op basis van zijn expertise als organisatieadviseur, therapeut en executive coach.

Andere boeken door Erik de Haan

Inhoudsopgave

Inleiding 5

Deel 1 Tips voor de voorbereiding 9
Deel 2 Tips als je midden in de crisis zit 19
Deel 3 Tips voor als het voorbij is 35
Deel 4 Tips voor de omgang met je kinderen 41

Colofon 47

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zorgen voor professionals, praktische tips in moeilijke tijden