Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

3000 jaar denkers over onderwijs

Paperback Nederlands 2015 9789089535047
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Er zijn filosofische uitspraken over onderwijs die tot wel 3000 jaar teruggaan. En wat blijkt? De ideeën over onderwijs zijn in feite in al die jaren niet veel veranderd. De uitspraken die in dit boek zijn verzameld reiken van Plato tot Sloterdijk en gaan behalve over onderwijs ook over leraren, leerlingen en ouders. Het boek is ingedeeld in thema's, die ieder worden ingeleid door een autoriteit op dat gebied.

Henk Sissing is onderwijsorganisatieadviseur en heeft verschillende (bestuurs)functies gehad bij het Ministerie van OCenW en in het voortgezet onderwijs.

Specificaties

ISBN13:9789089535047
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:6-10-2015
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Gert Biesta

Gert Biesta is als hoogleraar pedagogiek en onderwijskunde verbonden aan de School of Education van de Universiteit van Stirling in Schotland. Zijn onderzoek richt zich op de theorie en filosofie van opvoeding en onderwijs, de relatie tussen opvoeding, onderwijs en democratie, de methodologie van pedagogisch en sociaal-wetenschappelijk onderzoek, beroepsonderwijs, volwasseneneducatie, en de opleiding van leraren.

Andere boeken door Gert Biesta

Over Erno Eskens

Erno Eskens is filosoof en uitgever bij Veen Magazines Hij werkte daarvoor als hoofdredacteur van Filosofie Magazine.

Andere boeken door Erno Eskens

Over Henk Sissing

Drs. Henk Sissing MLD (1954) is vooral onderwijsliefhebber en daarnaast onderwijsorganisatieadviseur, ontwikkelaar en onderzoeker. Hij heeft verschillende (bestuurs)functies gehad in het BaO, het VO, HBO, het Ministerie van OCenW en CPS. Henk Sissing is bestuurslid van de VFS, bestuurslid van het NILEA en lid van enkele denktanks over onderwijs. Hij is bedenker en ontwikkelaar van o.a.: het werken met 'Minder handen voor de klas', het werken met pressure cookers, databank met 350 projecten vakoverstijgend werken, operatie stofkam (strijd tegen overladenheid), onderwijsfilmfestivals en Weten waarom!. Hij heeft veel artikelen, brochures en andere uitgaven geschreven waaronder Soms moet het werkelijk stil zijn... (350 onderwijsgedichten van 1591-2010).

Andere boeken door Henk Sissing

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        3000 jaar denkers over onderwijs