Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Why winners give it all

Waarom voorkeursmerken altijd winnen en hoe jij dat ook kunt

Ingenaaid Nederlands 2020 9789089655332
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑10‑2020
27,99

Samenvatting

Uitdagende marktomstandigheden, keiharde concurrentie van alle kanten en eindeloos veel variabelen om op te sturen maken het steeds complexer om een succesvolle groeistrategie te ontwikkelen. De oplossing? Sturen op merkvoorkeur.

Bedrijven die uitblinken in sturen op merkvoorkeur, zoals CoolBlue, Nike en IKEA, ontwikkelen specifieke proposities, geïnspireerd op de voorkeuren van verschillende typen klanten. Doordat deze merken alles in het werk stellen om mensen te geven waar zij om vragen zijn ze in staat de voorkeur van diverse groepen klanten te winnen. Daarom bouwt IKEA bijvoorbeeld city-stores voor millennials zonder auto en heeft Nike, speciaal voor de budget georiënteerde NIKE-fan, grote winkels op de bekende outletcenters.

Ed Stibbe leert je hoe de bijzondere relatie tussen merkvoorkeur en marktaandeel precies in elkaar zit, waarom en hoe steeds meer bedrijven sturen op merkvoorkeur, en hoe je deze principes op je eigen merk kunt toepassen. Zodat ook jij je klanten kunt geven wat zij willen en zo je marktaandeel kunt vergroten.

- Ontdek hoe je betere marketingbeslissingen kunt nemen.
- Inclusief het merkvoorkeurcanvas en 50 inspirerende voorbeelden van toonaangevende merken om zelf merkvoorkeur en dus marktaandeel te vergroten.

Specificaties

ISBN13:9789089655332
Rubriek:Marketing
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:20-10-2020

Over Ed Stibbe

Ed Stibbe is een merk- en marketingexpert met ruim 30 jaar ervaring als adviseur en CEO van internationale, toonaangevende en prijswinnende merkadviesbureaus als o.a. Lintas, Lowe, en DraftFCB. Hij is medeoprichter van het Brand Preference Center, een marketingadviesbedrijf dat organisaties helpt met de ontwikkeling van factbased en klantgerichte groeistrategieën. Daarbij is hij blogger voor Adformatie en Marketing online.

Andere boeken door Ed Stibbe

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Why winners give it all