Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De kunst van high end sales

Verkopen aan de beste klanten tegen de beste prijzen

Paperback Nederlands 2023 9789089657084
Nog niet verschenen, verwacht op 24‑10‑2023
27,99

Samenvatting

Verkopen aan de beste klanten in de markt vraagt om een totaal andere strategie dan verkopen aan alle klanten. De salesstrategie die je eerder hanteerde, werkt niet meer. Je hebt daarom een nieuwe salesstrategie nodig, een strategie waarmee jij je conversie naar het hoogste niveau brengt. Een high end salesstrategie waarin waarde centraal staat.

Dit boek onthult de unieke valued-based methode waarmee Meriam Slijkerman de afgelopen jaren moeiteloos haar product verkocht voor hoge prijzen aan hoogwaardige klanten. Een methode die jij ook kunt realiseren! Slijkerman schreef dit boek voor ambitieuze en gedreven ondernemers en/of salesprofessionals die willen excelleren in sales op het hoogste niveau. Zij leert je o.a. hoe je kunt vragen wat je echt waard bent en hoe jij dat bepaalt, wat de absolute randvoorwaarde is om hoogwaardige klanten ‘ja’ te laten zeggen tegen hoge prijzen, welke vier fases van sales cruciaal zijn en welke gerichte enteringstrategie het vraagt om te verkopen aan bedrijven tegen hoge prijzen. Ze deelt niet alleen haar methode met je, maar ook haar eigen ervaringen in sales en de ervaringen van haar klanten die zij al succesvol geholpen heeft.

Een boek boordevol high end sales kennis en tools die onmisbaar zijn om jouw salesconversie naar het hoogste niveau te tillen.

Specificaties

ISBN13:9789089657084
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2023
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop
ISSN:

Over Meriam Slijkerman

Meriam Slijkerman is gecertificeerd High End Business & Sales Coach en ervaringsdeskundige. Vijf jaar geleden heeft zij zelf in één jaar tijd haar bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.

Andere boeken door Meriam Slijkerman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kunst van high end sales