Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Relaxed vlammen

Meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven

Gebonden Nederlands 2023 9789089657046
Verkooppositie 1790Hoogste positie: 1790
Nog niet verschenen, verwacht op 24‑10‑2023
29,99

Samenvatting

Negen van de tien ondernemers is binnen 10 jaar uit business. 63% verdient minder dan het minimumloon. Bizar! Aan hard werken ligt het meestal niet. Altijd ‘aan staan’, bezig, druk en onderweg. Heel veel zelf willen doen. Hopend op het kantelpunt. Dat moment dat de business voor een groot deel zelf doordraait en ook nog eens een lekkere hoeveelheid geld oplevert.

Dit ideaalbeeld lijkt voor weinigen weggelegd, maar is absoluut voor veel meer ondernemers bereikbaar. In dit boek ontdek je dat je veel meer kunt verdienen zonder je vrijheid, gezondheid, relatie en gezin op het spel te zetten. John Slabbekoorn deelt het exacte vluchtplan dat nodig is om je business tot grote hoogten te laten stijgen en op de automatische piloot te laten vliegen.

Hij combineert daarvoor successtrategieën uit de Stropdaswereld, levenslessen uit de Slipperwereld en de winnende mentaliteit uit de Sportwereld. Die unieke combinatie zorgt voor een bedrijf waarin jij niet meer altijd hoeft te vlammen. Want Vlammen is vaak niet het probleem. Relaxen is dat wel. Na het lezen van dit boek weet jij de ultieme combinatie te maken. De combinatie die RelaxedVlammen© heet.

Ontdek:
• Hoe je jarenlang succesvol blijft - in tegenstelling tot 90% van je collega-ondernemers
• Hoe je misbaarder wordt in je bedrijf, zelfs met een klein team
• Hoe je een team krijgt met alleen maar ‘A-spelers’
• Hoe je altijd genoeg geld creëert voor nu en voor later.

Specificaties

ISBN13:9789089657046
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2023
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Over John Slabbekoorn

John Slabbekoorn is mede-eigenaar van Lifestyle of Business, samen met zijn vrouw Jeanet Wolf. Hij is dé expert op het gebied van business en performance coaching. Met zijn unieke RelaxedVlammen©-methode heeft hij duizenden ondernemers laten transformeren van gestreste vakmannen mnaar relaxte leiders. John staat bekend om zijn serieuze maar toch luchtige manier van coachen en heeft de gave om ingewikkelde dingen simpel te maken. Hij verscheen hierdoor eerder in o.a. De Telegraaf, Linda, AD en SBS6-programma Steenrijk Straatarm.

Andere boeken door John Slabbekoorn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Relaxed vlammen