Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Nieuwe Moeder

Een boek-retreat voor alle moeders die licht willen leven

Gebonden NL 2023 9789090370675
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Als moeder van nu wil je al je verschillende rollen met aandacht en liefde vervullen, en van betekenis zijn voor je omgeving. Maar dit kan ook voor onrust en onvrede zorgen: vooral als je te weinig ruimte neemt voor jezelf, of denkt dat je het niet goed genoeg doet.

Het hoeft niet beter. Het mag wel lichter.

Dit boek geeft je inzicht in welke uitdagingen en kansen juist jíj als bewuste moeder hebt. Welke kracht er in je huist, én hoe je die kunt versterken, voor een bezield en betekenis-vol leven. In een diepere verbinding met jezelf en je kinderen. Waardoor je meer rust, vrijheid, voldoening en flow voelt in de combinatie van je verschillende rollen.

‘Een geschenk voor de bewuste moeder van nu.’
Mariken Hogenhout, moeder en oprichter van De Nieuwe Yogaschool

Met De Nieuwe Moeder heb je een unieke ervaring in handen: een boek-retreat biedt je een totaalbeleving met persoonlijke verhalen, een holistische visie op modern moe-derschap, en praktische oefeningen. Zoals (online) meditatie, yoga en reflectievragen. Hierdoor ervaar je dat je alles al in huis hebt om licht te leven. Daarnaast krijg je tips op het gebied van muziek, kristallen en essentiële oliën, zodat je, gewoon thuis, een retreat- ervaring op kan doen.
‘Dit boek helpt me om meer tijd voor mezelf te nemen. Ook op een drukke dag. Toegankelijk en meteen effect. Het zorgt er altijd voor dat ik weer ver-bonden ben met mezelf, en daardoor meer rust, liefde en compassie voel.’
Anke, moeder van twee en communicatietrainer

Specificaties

ISBN13:9789090370675
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Uitgever:Ernestine Numan
Verschijningsdatum:2-5-2023

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Nieuwe Moeder