Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Investeren in crypto

Alles om slim te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten

Paperback Nederlands 2023 9789401486446
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑03‑2023
24,99

Samenvatting

De eerste complete gids om slim te investeren in cryptomunten

Crypto is here to stay! Digitaal geld bestaat meer dan een decennium en kent wereldwijd honderden miljoenen gebruikers. Ook in Vlaanderen en Nederland neemt het aantal investeerders snel toe. Bitcoin is de belangrijkste cryptomunt, NFT's zijn de laatste trend.

Dit boek is de eerste complete en toegankelijke gids om duurzaam te investeren in crypto. Het is gericht op beginners en iedereen die zich verder in het onderwerp wil verdiepen.

Crypto-specialist Brecht Van Craen legt uit wat digitaal geld precies is, hoe blockchain werkt en waarom crypto een verstandige investering is. Ook lastige vragen over volatiliteit, criminaliteit en ecologische impact krijgen de nodige aandacht.

Daarna komt aan bod waarin je kunt investeren (en waarin beter niet) en hoe je dat concreet aanpakt. Je leert hoe je tendensen kunt onderscheiden van dagelijkse ruis en raakt vertrouwd met 'the way of the turtle': de beleggingsstrategie op lange termijn die de minste stress én de grootste kans op rendement oplevert.

Specificaties

ISBN13:9789401486446
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:272
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2023
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Over Brecht Van Craen

Brecht Van Craen is bedrijfspsycholoog en heeft een master Digital Currencies (University of Nicosia). Hij is medeoprichter van de Digital Currency Academy, waar hij opleidingen geeft aan beginnende en gevorderde investeerders in digitale munten. Via verschillende platformen deelt hij zijn expertise ook met politici, journalisten en ondernemers.

Andere boeken door Brecht Van Craen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Investeren in crypto