Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Succes in 7 mislukkingen

Een inspirerende gids voor positieve denkers

Paperback Nederlands 2023 9789401490368
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑06‑2023
29,99

Samenvatting

Hoe kan je geluk meer dan een handje toesteken? Wat is het gevaar van (te veel) hebzucht? En waar zitten jouw blindspots?

Vragen waarop Peter Decuypere, met zijn jarenlange ondernemers en levenservaring, onderbouwde antwoorden geeft. Het resultaat zijn bruikbare adviezen die je op weg helpen naar succes in het ondernemersleven en welzijn in jouw persoonlijke leven. Bovendien krijg je toegang tot de unieke kennis die Peter zelf vanuit zijn marketing- en filosofiestudies en rijk gevulde boekenkast heeft opgedaan.

Kortom: een inspirerende gids door een positieve denker voor positieve denkers en een must read die meteen ook vele must reads samenvat.

Specificaties

ISBN13:9789401490368
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:1-6-2023
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Over Peter Decuypere

Peter Decuypere is founding father van onder meer het bekende technofestival I Love Techno in Gent en technoclub Fuse in Brussel. Naast marketingconsultant is hij ook docent aan Karel de Grote-Hogeschool Antwerpen en Hogeschool PXL Hasselt. Van opleiding is hij marketeer en filosoof, en die combinatie brengt hem soms tot verrassende inzichten die ook inspirerend kunnen werken ver buiten de eventwereld.

Andere boeken door Peter Decuypere

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Succes in 7 mislukkingen