Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het beleggersbrein

Vermijd denkfouten en presteer beter op de beurs

Paperback Nederlands 2023 9789401496599
Nog niet verschenen, verwacht op 04‑10‑2023
25,99

Samenvatting

Leer je tekortkomingen kennen en word een slimmere belegger

Denk je een beter dan gemiddeld gevoel voor humor te hebben? Ga je meteen uit eten met de opbrengst van een winnend kraslot? Heb je vliegangst? Heb je liever één miljoen euro dan één cent die zijn waarde dertig dagen lang verdubbelt? Als je ergens volmondig ja op antwoordt, is de kans groot dat je een denkfout maakt.

Geen paniek, in de meeste gevallen zijn deze foutjes onschuldig. Maar wanneer je financiële beslissingen neemt, ben je er maar beter uiterst waakzaam voor. Onschuldig ogende denkfouten kunnen in je portemonnee immers een spoor van vernieling achterlaten.

'Het beleggersbrein' laat je kennismaken met de meest voorkomende denkfouten en toont hoe je erdoor verrast kunt worden. En belangrijk: hoe je ze kunt voorkomen. Bij sommige denkfouten is bewustwording voldoende om ze te vermijden. Bij andere volstaan de eenvoudige tips en technieken uit dit boek.

Specificaties

ISBN13:9789401496599
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:232
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:4-10-2023
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Over Luc Kroeze

Luc Kroeze is sinds 2008 actief op de beurs. In 2014 werd hij voltijds belegger, vastgoedinvesteerder en financieel blogger. Recent verdiepte hij zich in de behavioral finance-literatuur, over hoe ons gedrag op de beurs - en dus ook de beurs zelf -beïnvloed wordt door onze psychologische tekortkomingen.

Andere boeken door Luc Kroeze

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het beleggersbrein