Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De nieuwe wereldeconomie

Investeren in tijden van superinflatie, hyperinnovatie en klimaattransitie

Gebonden Nederlands 2023 9789401497466
Verkooppositie 3403Hoogste positie: 3403
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

We leven in turbulente tijden. Na een wereldwijde pandemie bracht de Russische invasie van Oekraïne een energiecrisis teweeg, met een gierende inflatie tot gevolg. China en de VS zijn verwikkeld in een technologische innovatiewedloop. De schulden van bedrijven, gezinnen en overheden staan op het hoogste niveau ooit. En de klimaatmaatregelen schudden verschillende sectoren door elkaar.

Eén ding is zeker: de wereldeconomie staat op losse schroeven. Er gebeurt zoveel tegelijkertijd, waardoor het moeilijk is om de grotere golven van de kleine hypes te onderscheiden.

Welke economische ontwikkelingen zullen blijven nazinderen, en welke zijn van voorbijgaande aard?

In 'De nieuwe wereldeconomie' duiken macro-econoom Koen De Leus en marktstrateeg Philippe Gijsels onder de motorkap van onze economie. Ze ontwaren vijf grote trends: de versnelde innovatie, de toenemende vergrijzing, de strijd tegen klimaatopwarming, multiglobalisering en de lonkende schuldencrisis. Ze bieden houvast, leggen verbanden bloot en temperen het alarmisme.

Dit boek toont hoe je mee kunt surfen op de globale megatrends en succesvol kunt investeren in een veranderende realiteit.

Specificaties

ISBN13:9789401497466
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:416
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:6-12-2023
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Koen De Leus

Koen De Leus is hoofdeconoom bij BNP Paribas Fortis. Als veelgevraagde gast voor diverse media slaagt hij erin complexe economische onderwerpen op een toegankelijke manier te analyseren. Zo ook de digitale toekomst die ons leven ingrijpend aan het veranderen is.

Andere boeken door Koen De Leus

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De nieuwe wereldeconomie