Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De duistere bank

Schokkende feiten over de meest schandalige bank ter wereld

Paperback Nederlands 2020 9789401612449
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het Schokkende verhaal van de Deutsche Bank als het symbool van roekeloos, gewetenloos en crimineel beleid in de bankenwereld.

David Enrich, financieel redacteur bij The New York Times, doet al jaren grondig onderzoek naar de schimmige praktijken van de Deutsche Bank. Zijn bevindingen zijn onthutsend, van de financiële steun bij het bouwen van Auschwitz tot de samenwerking met inmiddels veroordeelde criminelen als Jeffrey Epstein, Russische oligarchen en terroristische regimes.
Om voet aan de grond te krijgen in Amerika begon de bank bovendien een samenwerking met een vastgoedmagnaat die door alle andere banken was geweigerd: Donald Trump.

In 'De duistere bank' heeft topbankier Bill Broeksmit een hoofdrol, na zijn zelfmoord werd duidelijk dat hij te veel geheimen kende van zijn werkgever Deutsche Bank. Enrich geeft die geheimen nu genadeloos prijs.

Specificaties

ISBN13:9789401612449
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:448
Druk:1
Verschijningsdatum:19-2-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over David Enrich

David Enrich (Lexington, 1979) is hoofdredacteur Economie bij The New York Times. Eerder was hij financieel hoofdredacteur bij The Wall Street Journal. Hij werd meermalen onderscheiden, onder andere met de Gerald Loeb Award in 2016. Zijn eerste boek werd in Amerika bekroond met de Financial Times Best Book of the Year Award.

Andere boeken door David Enrich

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De duistere bank