Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Ontzorgen op hoog niveau

Durf van meerwaarde te zijn

Paperback Nederlands 2019 9789462156654
Verkooppositie 3157Hoogste positie: 226
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Anno nu werken secretaresses vaak niet meer voor één manager. Steeds vaker werken ze voor diverse managers of een totaal team. Dit vraagt om een andere manier van werken; het ontzorgen op hoog niveau van het management.

Ontzorgen is, over het algemeen, voor secretaresses gesneden koek. Ontzorgen op hoog niveau is de mind-shift van werken ‘voor’ naar werken ‘met’ een manager. Ontzorgen op hoog niveau is m.a.w. samen met je manager(s) invulling geven aan een zo optimaal mogelijke samenwerking. Het is het managen van de wederzijdse verwachtingen en dat vertalen naar de praktijk van alledag. Zowel de secretaresses als hun managers profiteren hiervan. Het is op (min of meer) gelijkwaardig niveau samen tot de gewenste resultaten komen, waarbij ieder zijn of haar bijdrage levert. Het is heldere afspraken maken en die afspraken nakomen. En als dat een keer niet gebeurt elkaar, zonder dat er gedoe van komt, hierop aanspreken.

De auteurs van dit boek zijn al jaren nauw betrokken bij de ontwikkelingen van het secretaressevak. Zij delen in dit boek het inmiddels opgebouwde gedachtengoed rondom ‘ontzorgen op hoog niveau’ met je. De belangrijkste spelers en randvoorwaarden bij ontzorgen op hoog niveau komen aan de orde: jij, je manager(s) en je organisatie. Een inspirerend boek voor iedere secretaresse die zich wil ontwikkelen!

De auteurs schreven eerder het succesvolle Projectassistentboek (jouw rol en positie in projecten).

Specificaties

ISBN13:9789462156654
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:110
Uitgever:VMN Media
Druk:1
Verschijningsdatum:6-12-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Pieter Hoekstra

Pieter Hoekstra is een zeer ervaren projectmanager, procesdenker en trainer. Naast werk is hij te vinden op het voetbalveld, bij een projectkoor en in de dansschool. Het grootste deel van zijn werk bestaat uit het begeleiden van veranderprocessen in organisaties en relatiemanagement. In veranderingen is de samenwerking met het projectteam essentieel en ervaart hij telkens opnieuw de kracht van het samenwerken met de projectassistent. Het in beweging krijgen van mensen en groepen is zijn drijfveer.

Andere boeken door Pieter Hoekstra

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Flexibel zijn en openstaan voor veranderingen
2. Van uitvoerder naar sparringpartner
3. Sturen op procesverbetering
4. In balans blijven
5. De competenties voor ontzorgen op hoog niveau
6. Slimme tools voor de ontzorger op hoog niveau
7. Je manager(s) en je organisatie
8. Samenvatting

Over de auteurs
Bijlage: Routines
Bronnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ontzorgen op hoog niveau