Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Volle zalen

De beste strategie voor een uitverkocht event

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551503
Voormalig top 100Totaal 66 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Het aanbod van seminars, congressen, concerten, theatervoorstellingen en andere events is overweldigend. De strijd om de bezoeker is moordend. Events met grote namen zijn doorgaans snel uitverkocht, maar hoe krijg je een zaal vol als je je als organisator richt op een minder groot publiek of een specifiek thema? Wat als je kampt met een te lage bezettingsgraad en de zaal op z'n best halfvol is ondanks alle goedbedoelde marketinginspanningen?

Dit boek gaat over 'butts in seats', over de kunst om stoelen te verkopen én tegen de beste prijs. Hans Groen, voormalig directeur van Focus Conferences deelt zijn succesformule. Alle factoren die van invloed zijn komen aan bod: van de programmering, het spelen met de prijs, de keuze voor de sprekers, maar ook een briljant idee, de juiste locatie en uitstekende promotie. Vanaf nu dus nooit meer een excuus voor een lege zaal!

- Voor alle organisatoren die zalen vol willen krijgen, van conferentiezalen tot theaters en bioscopen tot popzalen en zelfs kerken.
- Met cases van o.a. Soldaat van Oranje - De musical, het seminar MBA in één dag, de musical De Marathon, de Johan Cruijffseminars, TEDx, André Rieu en een kijkje achter de schermen van het Forward Thinking Leadership Seminar met president Obama.
- Boordevol tips van vele deskundigen uit de wereld van film, theater, pop en seminars.

Specificaties

ISBN13:9789462551503
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:18-9-2019
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Volle zalen - 'De liefde voor het vak en het enthousiasme stralen er vanaf'
Peter Streefkerk | 8 juli 2020
Dat wil toch iedereen, Volle zalen trekken? Als artiest zeker, maar als organisator natuurlijk nog meer. Want jij loopt als organisator vaak het grootste risico. Jij steekt je nek uit als je een beroemde spreker, vaak uit Amerika naar Nederland haalt.
Lees verder
recensie
Volle zalen - 'Praktische inzichten en checklists'
Sjors van Leeuwen | 9 juli 2019
In Nederland worden veel events georganiseerd. Van beurzen, seminars en congressen tot theater- en muziekvoorstellingen, films en concerten. Met iedere keer weer de vraag: hoe krijg ik de zaal vol? Hans Groen geeft het antwoord in het boek Volle zalen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
7 stemmen
6
1
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Volle zalen - De beste strategie voor een uitverkocht event
Hans Groen 4 juni 2019 In Nederland wordt heel veel georganiseerd. Er zijn veel zalen en veel stoelen te vullen. Mensen beginnen vaak enthousiast met de organisatie van een evenement, een seminar bijvoorbeeld.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Volle zalen