Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Baby's eerste miljoen

Ontdek de 11 geheimen voor een financieel stabiele toekomst voor jouw gezin en jezelf

Audio-download Mp3 Nederlands 2023 9789462556225
Direct te downloaden

Samenvatting

Je wilt je kinderen, kleinkinderen en jezelf het liefst een stabiele   nanciële toekomst bezorgen in de steeds complexer wordende wereld. Wat als je dit voor jouw (klein)kind kunt garanderen, ook als je er zelf niet meer bent?
In dit boek bundelen een notaris en een belegger hun krachten, om in heldere bewoordingen de belangrijkste geheimen te onthullen, die een grote invloed hebben op de financiële toekomst van jouw kind of kleinkind. In de eerste 6 geheimen lees je op welke manieren je je geld kan laten groeien. Geheim 7 t/m 11 gaan over de risico's die je loopt om je geld kwijt te raken, of in verkeerde handen te laten vallen. Beleggingsexpert Harm van Wijk leert je een beproefde methode om vermogen op te
bouwen voor jouw kinderen en kleinkinderen. Notaris Christian de Kok beschrijft daarnaast hoe je jouw vermogen, kwaliteit van leven en nalatenschap veiligstelt.
Lees dit boek en:

* Ontvang het stappenplan waarmee je ervoor zorgt dat je (klein)kind een mooi vermogen opbouwt.
* Leer het geheim van het bouwen van een financieel stabiele toekomst voor jezelf en je gezin.
* Voorkom dat je onnodig erfbelasting en zorgbijdrage betaalt.
* Maak een financieel plan zonder dat je hier veel tijd en geld aan kwijt bent.
* Ontdek hoe de financiële kant van de samenleving achter de schermen werkt.

OVER DE AUTEURS

Notaris mr. Christian de Kok is sinds 2000 werkzaam in de notariële wereld en is veelgevraagd spreker op het gebied van notariële zaken en bedrijfsvoering.
De lessen die hij heeft geleerd in de behandeling van meer dan 10.000 zaken deelt hij in zijn interviews in landelijke en lokale media, waaronder RTL7, lezingen en presentaties. Christian schreef geschiedenis als eerste notaris die in 2018 een blockchaintransactie verzorgde. Als lid van de Alliantie tegen financieel misbruik van ouderen maakt hij zich sterk voor de bescherming van kwetsbare ouderen.

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.
Hij heeft de afgelopen jaren niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties. Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek 'In 10 stappen succesvol beleggen' en optredens bij onder andere Eenvandaag, Netwerk, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair, Finance Television. Hij werkt samen met onder meer SNS Bank, Binck, Alex, Citi, ING Bank, BNP Paribas, MeXeM en Lynx en schreef voor De Financiële Telegraaf, BeursPlaza en Beurs.nl.

Specificaties

ISBN13:9789462556225
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:20-2-2023
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Baby's eerste miljoen