Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Sprint jezelf door Scrum

Agile werken met Scrum

Waaier (l) Nederlands 2018 9789462721449
Verkooppositie 1349Hoogste positie: 540
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De wereld verandert snel. Niet alleen beschikken we voortdurend over nieuwe technologie, we moeten in steeds hoger tempo nieuwe diensten en producten leveren. Projectmatig werken op een agile manier met scrum maakt het mogelijk om deze snelheid te behalen. Scrum houdt van veranderingen, van een wisselende koers tijdens het project.

In deze waaier leer je snel en compact hoe scrum werkt en welke mindset nodig is om scrum te laten werken. Je wordt aan de hand meegenomen om stap voor stap het project aan te pakken volgens de scrum methode. Je kunt dus direct met scrum aan de gang. Iedere stap maken we visueel. Per stap worden de acties omschreven, de mindset die nodig is om de actie succesvol te kunnen uitvoeren en de communicatieve vaardigheden die nodig zijn.

Specificaties

ISBN13:9789462721449
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Druk:1
Verschijningsdatum:18-4-2018
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Expertrecensies (1)

Sprint jezelf door scrum
Rick Lindeman | 3 mei 2018
Scrummen is al een jaar of 10 een aardig buzzword. Vele managers zijn inmiddels op cursus geweest en doen hun best. Toch vermoed ik dat veel organisaties buiten de IT alleen maar maar heel licht Agile en scrum hebben aangeraakt, want hoe verander je een bedrijfscultuur?
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Patries Quant

Patries Quant studeerde Criminologie en trainde projectleiders. Zij ziet dat de traditionele manier van projectmanagement steeds vaker tekort schiet. Je kunt daarmee onvoldoende inspelen op technologische ontwikkelingen en een steeds veranderende markt van producten en diensten.

Andere boeken door Patries Quant

Over Floris Quant

Floris Quant studeerde Econometrie. Als consultant zag hij dat het projectresultaat vaak niet overeen kwam met wat de klant nodig had. Hij is ervan overtuigd dat agile en scrum voor elk bedrijf de enige aanpak is om te overleven in deze snel veranderende wereld.

Andere boeken door Floris Quant

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sprint jezelf door Scrum