Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dit keer lukt het

Een succesvolle wending in 6 stappen

Paperback Nederlands 2021 9789462723108
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑11‑2021
24,95

Samenvatting

Dagelijks houd je tal van ballen in de lucht, stel je prioriteiten en maak je keuzes. Helaas loopt het niet altijd zoals je had voorgenomen; het besluit ergens mee te stoppen, of juist ergens aan te beginnen.

De wil is er wel, maar het lukt gewoon niet om het vol te houden. Niet gek, als je bedenkt hoeveel afleiding en verleiding er dagelijks op de loer liggen. Nog afgezien van je eigen vastgeroeste patronen. Herken je dit? En wil je dat het eindelijk een keer wél lukt? Laat je dan aansporen.

Ook jij kunt die wending maken. Sterker nog, het gaat je dit keer zelfs lukken in 6 stappen! Het succes zit hem in dat jouw verandering een gewoonte wordt. Heb je een brandende veranderingswens, dat kan variëren van gezonder leven, meer tijd vrijmaken voor dierbaren, vaker ‘nee’ zeggen, of zelfs je totale leven anders inrichten? Zet dan stappen in denken én doen.

Dit keer lukt het is dé aanjager voor iedereen die het heft in eigen hand wil nemen en de dagelijkse ‘gewoontes’ wil verslaan; die wil doorpakken en volhouden. Met de stappen en de vele tips in dit boek kies jij je eigen aanpak, precies dát wat voor jou werkt. Grijp deze kans en kom in beweging, want uitstellen is jammer van je tijd. Dit keer gaat het je lukken!

Specificaties

ISBN13:9789462723108
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Druk:1
Verschijningsdatum:15-11-2021

Over Ursela van Stekelenburg

Ursela van Stekelenburg studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en is momenteel als zelfstandig ondernemer actief als adviseur (op het gebied van marketing en communicatie), coach en mediator. Daarnaast neemt zij deel aan het deeltijd programma Promoveren aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In het kader van haar promotieonderzoek richt zij zich op het familiale people management binnen familiebedrijven.

Andere boeken door Ursela van Stekelenburg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dit keer lukt het