Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Visueel presenteren

Het ontwerpen van presentaties die overtuigen

Paperback Nederlands 2014 9789462760165
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Voor de meesten van ons is het geven van een presentatie een zenuwslopend proces. Maar volgens Dan Roam, de visuele communicatie-expert en veelgeprezen auteur van 'Op de achterkant van een servet', hoeft het niet zo moeilijk te zijn. Alles wat u moet doen is het principe toepassen dat u al op de kleuterschool leerde: laat zien en vertel.

In dit korte maar krachtige boek, introduceert Dan Roam een nieuwe reeks tools om uitzonderlijke presentaties te ontwerpen. U komt alles te weten over het begrijpen van uw publiek, het organiseren van uw content, het opbouwen van een heldere verhaallijn, en het maken van effectieve visuals. En u krijgt drie fundamentele regels onder de knie:
1. Als u de waarheid vertelt, maakt u verbinding met uw publiek, raakt u gepassioneerd en krijgt u zelfvertrouwen.
2. Als u een verhaal vertelt, maakt u complexe concepten duidelijk, maakt u ideeën onvergetelijk en betrekt u iedereen erbij.
3. Als u plaatjes gebruikt, zien mensen precies wat u bedoelt, houdt u de aandacht van uw publiek vast en bant u verveling uit.

Dan Roam put in dit boek uit ideeën die hij in meer dan twee decennia heeft verfijnd, als prijswinnende presentator die overal met zijn whiteboard is geweest, van Fortune 500 bedrijven tot kleine startups en het Witte Huis. Zijn andere boeken zijn 'Het uitgevouwen servet' en 'Bla Bla Bla'.

'Visueel presenteren' is de Nederlandse vertaling van 'Show and Tell'.

"Dit bedrieglijk eenvoudige boekje is een must-read voor zowel de doorgewinterde presentator als de beginner. Voor veteranen is het een geweldige manier om alles wat je al denkt te weten te beoordelen, te verfijnen en te verbeteren. En is het spel van presenteren nieuw voor je, dan is het een inspirerende handleiding voor hoe je dat aanpakt." - David Allen, auteur van 'Getting Things Done'

Specificaties

ISBN13:9789462760165
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:280
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:6-11-2014
ISSN:

Expertrecensies (1)

Visueel presenteren
Brigitte Koehler | 31 maart 2015
Vind jij het geven van een presentatie ook zo spannend? Volgens Dan Roam hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn. Dus als je op zoek bent naar handvatten om betere presentaties te maken dan is het nieuwste boek van Dan Roam: ‘Visueel presenteren, het ontwerpen van presentaties die overtuigen’ echt een boek voor jou.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Dan Roam

Dan Roam is auteur van 'Op de achterkant van een servet ('The Back of the Napkin') , dat door Fast Company werd uitgeroepen tot Best Business Book of the Year en door BusinessWeek tot Innovation and Design Book of the Year. Als president van Digital Roam Inc., heeft Dan Roam leiders bij Microsoft, Google, Wal-Mart, the Federal Reserve, Boeing en de Senaat van de VS geholpen complexe problemen op te lossen door visueel denken. Roam en zijn whiteboard zijn te zien geweest op CNN, MSNBC, ABC News, Fox News en NPR. Zijn analyse van de gezondheidszorg werd BusinessWeek's Beste Presentatie van 2009 genoemd. Hij woont in San Francisco. Meer informatie op www.danroam.com en www.napkinacademy.com

Andere boeken door Dan Roam

Inhoudsopgave

Deze tools zullen ons onderweg helpen
Eén simpele gedachte

1. De drie regels
2. Regel 1: Vertel de waarheid
3. Regel 2: Vertel de waarheid met een verhaal
4. Regel 3: Vertel het verhaal met plaatjes
5. Hoe je je geen zorgen maakt
6. Het cadeau

Dankbetuigingen
Meer lezen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Visueel presenteren