Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Poster Businessmodel Canvas/Poster The Business Model Canvas

Koker met 5 posters op A0-formaat/Carton roll with 5 A0 posters

Losbladig Tweetalig 2016 9789462761520
Verkooppositie 5418Hoogste positie: 205
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Jouw businessmodel op één pagina (A0-formaat). Het Businessmodel Canvas wordt door miljoenen mensen in bedrijven over de hele wereld gebruikt. Het is een krachtige tool om jouw businessmodel op een transparante en overzichtelijke manier in kaart te brengen, te ontwerpen en te testen. De posters (5 per koker) zijn tweetalig, in het Nederlands en Engels. Het Businessmodel Canvas wordt volledig uitgelegd in het boek Business Model Generatie.

Your business model on one page (A0 format). A global standard used by millions of people in companies of all sizes. You can use the canvas to describe, design, challenge, and pivot your business model. The posters are bilingual, English and Dutch and will be delivered A0 format (841×1189) – 5 copies per tube. The Business Model is fully explained in the book Business Model Generation.

Specificaties

ISBN13:9789462761520
Taal:Tweetalig
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:4
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:21-12-2016
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Alexander Osterwalder

Dr. Alexander (Alex) Osterwalder is een van 's werelds meest invloedrijke strategie- en innovatiedeskundigen, een toonaangevende auteur, ondernemer en veelgevraagd spreker wiens werk de manier waarop gevestigde bedrijven zaken doen en hoe nieuwe ondernemingen ontstaan, heeft veranderd. Als een van de belangrijkste managementdenkers van deze tijd, staat Osterwalder bekend om het vereenvoudigen van het strategieontwikkelingsproces en het omzetten van complexe concepten in heldere toepasbare visuele modellen. Samen met Yves Pigneur bedacht hij het Business Model Canvas en het Value Proposition Canvas.

Andere boeken door Alexander Osterwalder

Over Yves Pigneur

Dr. Yves Pigneur is sinds 1984 Professor of Management Information Systems aan de Universiteit van Lausanne, en werkte als gasthoogleraar aan Georgia State University, Hong Kong University of Science and Technology en de University of British Columbia. Pigneur won in 2015 de Thinkers50 Strategy Award. Hij is hoofdredacteur van de academische krant 'Systèmes d'Information & Management' (SIM), en schreef samen met Alexander Osterwalder de internationale bestseller 'Business Model Generatie: Een handboek voor Visionairs, Game Changers en Uitdagers'. Hij behaalde zijn doctorsgraad aan de Universiteit van Namen, België.

Andere boeken door Yves Pigneur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Poster Businessmodel Canvas/Poster The Business Model Canvas