Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Basiskennis Ondernemerschap in Balans antwoordenboek

Paperback Nederlands 2021 9789462873964
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Dit is het antwoordenboek dat hoort bij BKO Module Basiskennis Ondernemerschap in Balans (isbn 9789491653759). Ondernemen is meer dan handelen of uitoefenen van een vak. Ondernemen is vooral kiezen, zowel vóór de start van een onderneming als daarna.Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van een markt, de producten, de prijsbepaling, de inzet van media, de manier van verkoop en levering en personeel in dienst nemen of werk uitbesteden?

Bij het maken van een keuze is kennis behulpzaam. De keuzes vallen voor een groot deel binnen een wettelijk raamwerk. Denk aan de keuze voor een rechtsvorm en daarmee samenhangend de aansprakelijkheid, wat een ondernemer moet doen met klanten die niet betalen, de regels om een factuur op te stellen, de handel met het buitenland, de diverse belastingen waarmee een onderneming te maken krijgt.Ook een gedegen onderzoek naar de financiële haalbaarheid is van belang. Bij ondernemen spelen veel aspecten een rol.

Het is onmogelijk om in een enkel boek op alle zaken diep in te gaan, maar Basiskennis Ondernemerschap in Balans geeft wel een brede kennismaking met de meest voorkomende facetten van ondernemerschap.Dit boek is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over ondernemerschap; zowel voor starters als voor personen die al als ondernemer actief zijn. Maar ook voor de personen in de persoonlijke omgeving van de ondernemer en werknemers is het nuttig omdat het begrip kan geven voor de vele zaken waarmee een ondernemer elke dag wordt geconfronteerd.

Bij het schrijven hebben we ons laten leiden door drie uitgangspunten:
- De volledige stof bieden voor kandidaten die deelnemen aan het examen Basiskennis Ondernemerschap.
- Een praktijkgerichte benadering die mede is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van (startende) ondernemers.
- Een boek maken dat een basis geeft voor iedereen die interesse heeft in ondernemerschap.

De complete examenstof voor het examen Basiskennis Ondernemerschap is in het boek opgenomen. Bij het boek hoort de methodewebsite www.ondernemerschapinbalans.nl. Deze gebruiken we om aanvullende en actuele informatie op te plaatsen. Dit verhoogt de brede inzetbaarheid van dit boek.Onder andere vanwege de beschikbaarheid van dit antwoordenboek is deze methode prima geschikt voor zelfstudie.

Specificaties

ISBN13:9789462873964
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:64
Druk:2
Verschijningsdatum:3-5-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Basiskennis Ondernemerschap in Balans antwoordenboek