Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Profit first

Audio-download Mp3 Nederlands 2017 9789463270069
10
Voormalig top 10Totaal 37 dagen
EvergreenTotaal 1150 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je cashflow te managen wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Binnen de Profit First methode is winst geen restje wat hopelijk aan het eind van de rit overblijft; winst neem je bij iedere betaling die je ontvangt!

Altijd winst maken met je onderneming
Hoe zou het zijn als winst niet langer een restje is dat aan het eind van het jaar hopelijk overblijft? Als het in plaats daarvan een bedrag is dat je bij iedere euro die binnenkomt veiligstelt? Zodat je meer winst maakt, meer overhoudt, meer kunt investeren, meer inzicht hebt, betere keuzes kunt maken en meer rust ervaart? Met dit boek geeft Mike Michalowicz je de tools om dit zelf te realiseren.

De Profit first methode
‘Profit First’ is een cash management systeem dat de financiële wereld volledig op zijn kop zet. Het veegt de internationale formule Omzet – Kosten = Winst van tafel. In plaats daarvan krijgt winst een prominente plek: Omzet – Winst = Kosten. Dit boek laat zien dat iedere ondernemer vanaf de allereerste dag een financieel succesvol bedrijf kan runnen, door te focussen op winst. Profit First. Begin er vandaag nog mee!

Specificaties

ISBN13:9789463270069
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
ISSN:

Lezersrecensies

4.8 van de 5
50 stemmen
46
1
2
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

nieuws
Mike Michalowicz: Profit first leidt tot financiële vrijheid
Peter Spijker 26 april 2017 Uitgever Ina van Duuren overhandigde op donderdag 20 april in Het Oude Magazijn te Amersfoort het eerste Nederlandstalige exemplaar van Profit first aan de Amerikaanse auteur Mike Michalowicz. Staand voor een groep van vooral vrouwelijke ondernemers die tijdens een seminar door financieel expert Femke Hogema waren ingevoerd in het Profit first-systeem, glunderde hij van oor tot oor.
preview
Profit first
Femke Hogema 21 april 2017 Voor veel ondernemers is het op orde hebben van de financiën een verplichting die onderaan de prioriteitenlijst bungelt. ‘Daar heb ik een accountant voor' zeggen ze dan. Zó denken brengt alleen wel behoorlijke risico's met zich mee.
interview
Mike Michalowicz: ‘Betaal nooit eerst je rekeningen’
Jeroen Ansink 14 april 2017 Ondernemers zijn succesvoller als ze eerst hun winst pakken en zich dan pas zorgen maken om de kosten, stelt bedrijfsadviseur Mike Michalowicz in Profit first. Cruciale stap is het openen van verschillende bankrekeningen die elk een specifiek doel dienen. ‘Je neemt betere beslissingen als je je inkomsten al vooraf een bestemming geeft.’

Over Mike Michalowicz

Mike Michalowicz is auteur, ondernemer en spreker. Hij schreef bestsellers als The Pumpkin Plan en The Toilet Paper Entrepreneur en runt inmiddels zijn derde miljoenenbedrijf. Eerder was hij columnist voor The Wall Street Journal. Deze Nederlandse editie is tot stand gekomen met medewerking van Femke Hogema, bestsellerauteur en financieel expert voor ondernemers. ‘Profit First is een praktisch en waardevol boek om je winstgevendheid direct te vergroten. Een must voor iedere ambitieuze ondernemer.’ - Laura Babeliowsky, auteur van Het geheim van € 100.000 per jaar. ‘Rarely is a translated book as good as the original. Only in the most remarkable situations does a book get even better. That is the case with this book.’ - Mike Michalowicz

Andere boeken door Mike Michalowicz

Over Femke Hogema

Femke Hogema legt de verbinding tussen mensen en financiën. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf, Healthy Finance, als trainer, coach en interim-controller. Haar jarenlange ervaring als financial controller, gecombineerd met haar achtergrond als coach en trainer, maakt dat ze als geen ander de menselijke en de inhoudelijke kant van ondernemerschap met elkaar kan verbinden. Ze ervaart bijna dagelijks wat het effect is als financiële experts onvoldoende helder zijn in hun communicatie. Of als vakprofessionals geen idee hebben wat financiën voor hun afdeling of onderneming betekent. Deze kloof tussen mensen en financiën was de aanleiding om Healthy Finance op te richten. Healthy Finance staat voor gezonde financiën. Voor transparantie, toegankelijkheid en toepasbaarheid, ook voor zzp'ers. Kijk voor meer informatie over Healthy Finance op www.healthyfinance.nl en voor Financiën voor zzp'ers op www.financienvoorzzpers.nl. Daar kun je je ook inschrijven voor financiële trainingen voor ondernemers.

Andere boeken door Femke Hogema

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Profit first