Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De toekomstformule

De zoektocht naar de spelregels van morgen

Paperback Engels 2023 9789463378215
Nog niet verschenen, verwacht op 03‑11‑2023

Samenvatting

De wereld bevindt zich op een keerpunt. Voor het eerst in onze recente geschiedenis is er een overheersend gevoel dat mens, maatschappij en economie op een andere manier verder moeten. Het oude model, het oude normaal, lijkt stilaan op zijn einde te lopen.

We zijn natuurlijk al langer bekend met grote uitdagingen zoals klimaatverandering, digitale transformatie, en maatschappelijke evoluties op het vlak van wonen, werken, mobiliteit, gezondheidszorg en migratie. Sinds kort hebben we echter te maken met een versnelling van deze ontwikkelingen. Gebeurtenissen zoals de coronapandemie, klimaatrampen, geopolitieke conflicten en andere systeemschokken nopen bedrijven en organisaties om te leren omgaan met ongeziene veranderingen.

Maar hoe moet het nu verder in de toekomst, als de oude spelregels van maatschappij en economie niet langer gelden?

In zijn boek 'De toekomstformule' reikt Jo Caudron een methode aan om de belangrijkste disrupties van morgen in kaart te brengen. Hij vertrekt vanuit uitdagingen en onzekerheden, en biedt vervolgens een model aan om via duurzame innovatie oplossingen te vinden.

Specificaties

ISBN13:9789463378215
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:3-11-2023
ISSN:

Over Jo Caudron

Jo Caudron is als ondernemer gepassioneerd door technologie en media. Vanuit zijn 20 jaar ervaring in de online wereld en als oprichter van talrijke internetbedrijven, is hij een veelgevraagd spreker op het vlak van digitale en sociale media en adviseert hij grote bedrijven in binnen- en buitenland.

Andere boeken door Jo Caudron

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De toekomstformule