Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Praktisch Javascript

Paperback Nederlands 2024 9789463563567
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑09‑2024
39,99

Samenvatting

'Praktisch JavaScript' is de ultieme gids voor de enigszins ervaren JavaScript-ontwikkelaar die klaar is om zijn of haar kennis in de praktijk te brengen. Dit boek neemt je mee voorbij de theorie, rechtstreeks naar het hart van 'real world'-projecten. Met circa vijftien zorgvuldig geselecteerde projecten leer je stap voor stap hoe je volwaardige JavaScript-oplossingen bouwt.

Elk project is ontworpen om niet alleen je technische vaardigheden te verbeteren, maar ook om je inzicht te geven in het oplossen van concrete problemen. Van webapplicaties tot interactieve websites, biedt Praktisch JavaScript je een schat aan kennis en ervaring, allemaal gericht op het versterken van je vermogen om JavaScript effectief toe te passen in een breed scala van scenario's.

- Toepasbaarheid: Gericht op het ontwikkelen van praktische vaardigheden door middel van zinvolle projecten.
- Stap-voor-stap begeleiding: Elk project wordt gedetailleerd uitgelegd, waardoor je de logica en structuur achter elke code leert begrijpen.
- Van concept naar creatie: Leer hoe je een idee omzet in een functionerende JavaScript-oplossing, klaar voor de echte wereld.

Specificaties

ISBN13:9789463563567
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:25-9-2024
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Over Peter Doolaard

Peter Doolaard is eindredacteur en vormgever bij Van Duuren Media B.V. Hij redigeerde talloze boeken over aan computers gerelateerde onderwerpen en vertoont een bijna ongezonde belangstelling voor alles wat er op dit gebied valt te beleven. Peter Doolaard heeft zich daardoor ontwikkeld tot algemeen kennisvat dat zo nu en dan in boekvorm overloopt. Hij schreef eerder de Basiscursus CSS. Peter Doolaard is tevens muziekfreak die een groot deel van zijn resterende vrije tijd doorbrengt met een koptelefoon op.

Andere boeken door Peter Doolaard

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktisch Javascript