Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 44% korting
,

Loopbaanladders & wereldbanen

Paperback Nederlands 2014 9789490211103
Nog slechts 4 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
19,50
10,95
VOORDEEL - 44% korting

Samenvatting

In dit boek brengen de auteurs Caroline Wiedenhof en Manfred van Doorn aan de hand van talloze voorbeelden a new deal voor werk tot leven. Een boek dat verder reikt dan andere loopbaangidsen, omdat het niet alleen focust op individuen, maar ook op maatschappelijke ontwikkelingen.

'Ik heb grote bewondering voor ‘Loopbaanladders & wereldbanen’ omdat het op heldere, gestructureerde wijze een toekomstvisie over maatschappij en werk presenteert. Daarnaast heeft het ook een positieve boodschap over hoe de werkende mens zijn bijdragen kan leveren om tot een prettige samenleving te komen.' - Henk Dorrestijn, sterrenkundige en liedjesschrijver

'Ik denk dat dit boek door elke loopbaancoach gelezen zou moeten worden.' - Roel den Dulk, trainer/coach/auteur

'Het boek ‘Loopbaanladders & wereldbanen’ gaat over het vervullen van je leven EN het steeds meer betekenen voor de wereld. Om er achter te komen dat jij echt op jouw spoor zit en niet op dat wat perse door anderen voor jou bepaald is, helpen de 6 ladders. In de opleiding Cocreation@work die ik geef aan mensen die bewuste Cocreator willen worden of begeleider van bewuste Cocreatieprocessen is dit boek 1 van de basisingrediënten voor het antwoord op de vraag: Wie ben jij in diepste wezen en wat past anno NU optimaal bij jou? Zo was er 1 studente die ‘als vanzelf’ vanuit haar vroegere programmering op de wegbereiderladder ging klimmen, terwijl haar natuurlijke kwaliteit veeleer bij de hartverwarmerladder lag en ligt. De tekst in het boek en de groep spiegelden haar dit meermaals feilloos, waardoor ze met liefde nu weer haar hartverwarmerladder betreedt, trede voor trede! Van ego naar essentie, zo voelde zij het zelf ook. Wat is zo’n hulpmiddel dan een kado!' - Anne Stijkel, Cocreator, coach, onderzoeker & inspirator

Specificaties

ISBN13:9789490211103
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:Double Healix
Druk:1
Verschijningsdatum:6-10-2014
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Caroline Wiedenhof

Caroline Wiedenhof beoefent hartstochtelijk chi kung en yoga en geniet daarnaast van films, poëzie, muziek, goed eten, kunst en buiten zijn, als het even kan in de bergen. Zij heeft een ruime ervaring als leider en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zij is intensief geschoold in het geven van filmlezingen en beeldtrainingen en is gecertificeerd als Master Double Healix trainer. Als zelfstandig coach helpt zij mensen dichter bij hun eigen natuur te komen. Als schrijver / dichter helpt ze met het treffen van de juiste toon. Daarnaast werkt zij als veranderkundig organisatieadviseur bij het ministerie van Buitenlandse Zaken."

Andere boeken door Caroline Wiedenhof

Over Manfred van Doorn

Manfred van Doorn is auteur, publiek spreker en (inter)nationaal leiderschapstrainer. Manfred startte zijn loopbaan als psycholoog-psychotherapeut en schoolde na twintig jaar om richting leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Hij gebruikt zijn grote ervaring, mensenkennis en humor om leiders te helpen hun talenten dienstbaar te maken voor het grotere geheel. Hij heeft als missie om met behulp van het Double Healix Leiderschapsmodel een verbindende kracht in de wereld te versterken. Manfred is meester in het hanteren van paradoxen en het inclusief denken. Als filmkenner werkt Manfred met een internationaal team aan het ontwikkelen van MovieLearning, een online leeromgeving op basis van filmbeelden en verhalen aan de hand van het Double Healix model. Deze benadering biedt emotioneel aansprekende en intellectueel prikkelende leerwegen voor organisatie- en leiderschapsontwikkeling, maar ook voor teamwork, storytelling, opvoeding, relationele vaardigheden en de ontwikkeling van een duurzame samenleving. Boeken van Manfred’s hand zijn: ‘Flitsen van het sublieme. Acht manieren om met behulp van tegenstellingen tot een intenser bewustzijn te komen’, 'Het wiel opnieuw uitvinden. Cycli en niveaus van leiderschap’, ’This is the and. De toekomst voor beginners’ (dat hij samen met zijn zoon Victor van Doorn schreef), 'Zin in opvoeden. Behoeften, deugden, duurzaamheid’, 'Loopbaanladders en wereldbanen’ (i.s.m. met Caroline Wiedenhof) en ‘Stuur zelf je team. Double Healix Triple-T teamontwikkeling’ (i.s.m. Rozemarijn Dols).

Andere boeken door Manfred van Doorn

Inhoudsopgave

I Inleiding
II Loopbaanladders
III Zes nieuwe archetypen
IV het Double Healix model

1. Vertrouwen - De syncer
2. Verantwoordelijkheid - De openmaker
3. Vitaliteit - De levenswerker
4. Betekenis - De wegbereider
5. Integriteit - De borger
6. Liefde - De hartverwarmer

Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Loopbaanladders & wereldbanen