Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Monozukuri in de praktijk

het bereiken van meesterschap

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789492445001
Direct te downloaden

Samenvatting

De tijden zijn fundamenteel veranderd. Hiërarchisch management volgens het Tayloriaanse model is passé. Bedrijven kunnen niet meer overleven door eenvoudig door te gaan met wat ze altijd hebben gedaan.

Er is grote behoefte aan antwoord op de vraag hoe het met onze bedrijven en industrieën dan wèl verder moet. Dit boek biedt zo'n antwoord. Het gaat diep in op de Monozukuri filosofie en legt uit hoe daarmee men in productie en management het meesterschap kan bereiken. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen, uiteenlopend van Motivatie 3.0 en Inspirerend Leiderschap tot Het Creëren van de Juiste Verbetercultuur en de finesses van Daily Management. Voor wie nog dieper wil, bevat het hoofdstukken over Spiritualiteit en Management en Zen en Management.

Dit boek biedt zicht op een stelsel van waarden en normen waarmee werk, motivatie, leidinggeven, produceren en winst in een heel nieuw maar tegelijkertijd ook eeuwenoud daglicht komen staan. Het is een heel concrete en begrijpelijke methode die in Japan in de praktijk ruimschoots is uitgeprobeerd en succesvol wordt toegepast.

Specificaties

ISBN13:9789492445001
Trefwoorden:meesterschap, productie
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:87
Druk:1
Verschijningsdatum:23-3-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marcel Metze

Marcel Metze is onderzoeksjournalist, historicus en auteur. Hij kreeg grote bekendheid met zijn bestsellers over Philips, de banken en het CDA. Zijn biografie van Anton Philips, 'Ze zullen weten wie ze voor zich hebben', waarop hij promoveerde, werd genomineerd voor de AKO-literatuurprijs en uitgeroepen tot Managementboek van het Jaar 2006.

Andere boeken door Marcel Metze

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Monozukuri in de praktijk