Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd

Maak een e-mailfunnel, win het vertrouwen van je klant en verkoop op de automatische piloot

Paperback Nederlands 2019 9789492926678
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Ben je ondernemer en wil je e-mailmarketing slim en effectief inzetten voor jouw onderneming? Of heb je al een e-mailfunnel en wil je deze optimaliseren, zodat je er zoveel mogelijk resultaat uithaalt? Wil je minder met hagel schieten, met als doel veel meer interactie op jouw mailings, een hogere winst en meer klanten? Lees dan dit boek!

Met het praktische 10 stappenplan in dit boek leg je de juiste basis voor effectieve e-mailmarketing. De stappen helpen je met het opzetten van een compleet werkende e-mailfunnel, waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Alle stappen worden simpel en praktisch uitgelegd en zijn voorzien van praktijkvoorbeelden en handige tips. Je vindt in dit boek dus geen een uitvoerige theorie, maar praktische informatie die je nodig hebt.

Maak een e-mailfunnel, win het vertrouwen van je klant en verkoop op de automatische piloot. Jan zorgt ervoor dat je de meest voorkomende valkuilen vermijdt.

Van droom, naar idee, naar strategie. Van plan naar werkelijkheid. Dat is de weg die je in dit boek gaat afleggen. Er is geen reden meer om niet te beginnen met online marketing.

"WAT EEN GEWELDIG EN CONCREET (WERK)BOEK! Eigenlijk wil ik nu direct aan de slag..." - Esther Vree, Socialmediacoach YourSocialEye

Specificaties

ISBN13:9789492926678
Trefwoorden:e-mailmarketing
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Jan Everts
Druk:1
Verschijningsdatum:25-6-2019
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
6 stemmen
6
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jan Everts

Jan Everts is eigenaar van VANUIT JE HART coaching, training & advies en Winst met ActiveCampaign. Hij helpt ondernemers met het strategisch automatiseren van hun onderneming, zodat er meer kostbare tijd beschikbaar is voor andere leuke dingen in het leven.

Andere boeken door Jan Everts

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd