Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Positief over borstvoeding

Alles wat je nodig hebt om je baby met vertrouwen te voeden

Paperback NL 2019 9789492995322
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Zodra je zwanger bent, wordt iedereen om je heen opeens een deskundige – vooral als het gaat om hoe je je baby moet voeden. Het is makkelijk om overspoeld te worden door tegenstrijdige adviezen, mythen en overdreven verhalen.
Positief over borstvoeding doorbreekt de praatjes en geeft je heldere, goed onderbouwde informatie zonder oordelen of gepreek, om je te helpen zelf de juiste keuzes te maken voor jou en je baby.

Het boek zal je:
• helpen te begrijpen hoe borstvoeding werkt
• tips geven om je voor te bereiden op de komst van je baby
• helpen overeind te blijven staan in die eerste maanden
• steunen, zodat er ook oog voor jou is terwijl jij voor je baby zorgt
• je wijzen op oplossingen als er uitdagingen opdoemen
• je de weg wijzen bij het voeden in het openbaar, bij je terugkeer naar werk, en zelfs bij het herontdekken van een glas wijn

Het boek staat boordevol ervaringsverhalen en advies van moeders en deskundigen omtrent het geven van borstvoeding. Er zijn handige hoofdstukken over kunstvoeding en bijvoeden, die de riedeltjes van adverteerders doorbreken en je de feiten geven die je nodig hebt om te kiezen en om poedermelk veilig te gebruiken.
Dit boek belooft je niet dat het makkelijk wordt, en het staat ook niet midden in de nacht voor je op. Maar het wapent je met de kennis en goede moed die je nodig hebt om je baby vol vertrouwen te voeden.

De schoonheid van dit boek zit niet alleen in de toegankelijkheid. Het is gebaseerd op sterke bewijzen en krachtige verhalen van vrouwen!

Het is het boek waar veel vrouwen op gewacht hebben: echte ervaringen van deskundigen op alle terreinen, onderwerpen die vaak worden gemist in andere borstvoedingsgidsen en dus een perfect begin van de reis op het pad van de borstvoeding.

Specificaties

ISBN13:9789492995322
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:448
Uitgever:Samsara
Verschijningsdatum:8-10-2019
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Positief over borstvoeding