Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , e.a.

Risicomanagement ontmoet contractmanagement

Contractmanagement als inzet voor succes!

Paperback NL 2020 9789493196421
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

In de huidige samenleving die de laatste decennia op het ‘marktmechanisme neoliberalisme’ is ingericht, is het simpelweg noodzaak geworden om snel te kunnen schakelen en de time-to-market zo kort mogelijk te houden. De levenscycli van producten, diensten en processen volgen elkaar razendsnel op. Efficiency en effectiviteit zijn leidend geworden in al ons handelen.

Door deze economische ontwikkeling is het vakgebied ‘procurement’ zo breed geworden dat de noodzaak tot opdeling van de inkoopfunctie in meerdere organisaties is ingevoerd. De functie van de inkoper is doorontwikkeld en opgedeeld in meerdere gespecialiseerde rollen, die door verschillende medewerkers al dan niet centraal of decentraal worden uitgevoerd.
Een van deze rollen is die van Contractmanager waar een groei naar volwassenheid van deze functie een noodzaak is geworden.

De leden van de Vereniging voor Inkoop en Risicomanagement (VIER) hebben zich laten inspireren en motiveren om een antwoord te geven op de vraag:

‘waarom krijgt de Contractmanager een contract toebedeeld waarmee hij zich moet zien te redden zonder bij de ontwikkeling van het contract betrokken te zijn?‘

Dit boek is het resultaat van de inventarisatie van de behoefte aan kennis van Contractmanagement en de ervaring van inkoopprofessionals op het snijvlak van Inkoop-, Risico- en Contractmanagement.

Specificaties

ISBN13:9789493196421
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Verschijningsdatum:16-11-2020
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Risicomanagement ontmoet contractmanagement