Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kom in beweging

Marathonlessen voor droomprestaties

Paperback Nederlands 2016 9797090048500
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De marathon als metafoor om met meer energie, motivatie en succes in actie te komen. Veranderingen te starten. Te experimenteren. En anderen daarin inspireren om mee te bewegen. Kortom droomprestaties realiseren.

De snel veranderende wereld vraagt je om sneller te lopen en constant te blijven bewegen. Tegelijkertijd valt het niet mee om daadwerkelijk verandering te creëren. Of het nu gaat om het versterken van je ondernemerschap, het durven kiezen voor je droom, of het versnellen van de vernieuwing in je team of organisatie. De ontwikkelingen in de buitenwereld gaan veelal sneller dan je kunt bijbenen.

Op basis van zijn eigen veranderproces, het lopen van een marathon, merkte de auteur dat het wel degelijk mogelijk is om succesvolle verandering te realiseren. En bovendien met veel energie en motivatie door te gaan met accelereren.

In dit boek zijn deze inzichten bruikbaar gemaakt voor andere ondernemers, vernieuwers en veranderaars. In 42 pagina’s, van het visualiseren van je droom tot het daadwerkelijk realiseren van je prestaties en het inspireren van anderen.

Laat dit boek jouw eerste stap, versneller of duwtje naar de eindstreep zijn.

"Het boek leest heerlijk weg en is erg inspirerend. Na het lezen heb ik voor het eerst sinds vier maanden m'n hardloopschoenen weer aangetrokken. Iedere keer had ik een reden waarom het die avond/dag niet uitkwam: 'genoeg andere klusjes te doen', 'het is nu al donker', 'ik voel me moe'. Echter, na hoofdstuk 1 stond voor mij vast dat er vanaf vandaag weer 2 tot 3 keer per week wordt gelopen. Veel dank Cris!" - Marc Spuijbroek, hardlopende jurist

"Ik heb het boek direct in zijn geheel geconsumeerd en dat ging gemakkelijk, want het is onderhoudend geschreven en leuk vormgegeven. Het boek geeft mij ook weer te denken: waar kom ik zelf letterlijk voor in beweging? Voor mij is dat vooral golf en skiën en de fitness oefeningen om dat te ondersteunen. Ik kan de principes in het boek prima toepassen om mijn golfhandicap weer onder de 10 te krijgen." - Willem Vrakking, auteur 'Basisboek Veranderkunde' en honorair vennoot Holland Consulting Group

Specificaties

ISBN13:9797090048500
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:42
Uitgever:Tunico
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2016
ISSN:

Expertrecensies (1)

Kom in beweging
Gyuri Vergouw | 23 juni 2016
De marathon als metafoor om met meer energie, motivatie en succes in actie te komen. Veranderingen te starten. Te experimenteren. En anderen daarin te inspireren om mee te bewegen. Kortom, droomprestaties realiseren.
Lees verder

Lezersrecensies

4.8 van de 5
4 stemmen
3
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - Kom in beweging
Cris Zomerdijk 15 april 2016 De marathon als metafoor om met meer energie, motivatie en succes in actie te komen en veranderingen te starten. Dat is wat Kom in beweging van Cris Zomerdijk te bieden heeft. Een preview.

Over Cris Zomerdijk

Cris Zomerdijk is auteur en energieke spreker over het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie. Met zijn enthousiasme weet hij professionals te inspireren om veranderingen in gang te zetten. Als veranderkundige en vennoot is hij verbonden aan Holland Consulting Group. Naast zijn adviespraktijk doceert hij als gastdocent aan de Maastricht School of Management en de Baak. Cris staat bij zijn opdrachtgevers bekend om zijn enthousiasme, professionaliteit en positieve energie. Hij heeft een passie voor het creëren van beweging bij mensen en organisaties. Laat zijn boek jouw eerste stap, versneller of duwtje zijn richting droomprestaties.

Andere boeken door Cris Zomerdijk

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Visualiseer je droomprestatie
2. Ga experimenteren
3. Zet door en houd vol
4. Deel je verhaal en blijf vernieuwen

Kom samen in beweging
Inspiratiebronnen
Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kom in beweging