Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het geheim van de notaris

De Russische minnares, de jaloerse erfgenaam en andere waargebeurde verhalen

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551268
Direct te downloaden

Samenvatting

Achter de deur van de notaris gaat een wereld van emoties schuil. In dit boek vertellen notarissen wat ze allemaal meemaken in hun spreekkamer.

Soms zijn de verhalen ontroerend en hartverwarmend, soms schokkend en verbijsterend. Lees hoe families door twisten worden verscheurd, partners elkaar bedriegen en ouders zich opofferen voor hun kinderen. Veel van deze verhalen lijken ongelooflijk, maar ze zijn allemaal waargebeurd.

Lees het verhaal over de verloren broer die tijdens de begrafenis van zijn moeder het ouderlijk huis laat leeghalen. De welgestelde ondernemer die met zijn vrouw een testament afsluit, om alles een week later aan zijn Russische minnares na te laten. Maar lees ook het verhaal over de broers en zussen die alles op alles zetten om een kleine erfenis te kunnen delen met een geliefde stiefzus.

Schrijver, journalist en bladenmaker Johan Nebbeling ontdekte dat een notaris veel meer is dan een juridisch expert. Het vergt veel tact en wijsheid om elke dag weer begrip te tonen voor alle menselijke emoties in je kantoor. Nebbeling is een geboren verhalenverteller die de notarissen en hun klanten in al hun kwetsbaarheid laat zien, maar hen altijd in hun waarde laat.

Specificaties

ISBN13:9789462551268
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:19-7-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Johan Nebbeling

Johan Nebbeling (1957) is freelance journalist, tekstschrijver en fotograaf. Hij maakt (reis)reportages, achtergrondverhalen en interviews voor onder meer de kranten van de Persgroep. In het Algemeen Dagblad en de zeven regionale kranten van de Persgroep verzorgt hij wekelijks de rubriek 'Waarvan Akte', met waargebeurde verhalen uit de notarispraktijk. In 2013 verscheen zijn (foto)boek De Hollandsche IJssel. Portret van een werkrivier en in 2017 Het geheim van de notaris. De Russische minnares, de jaloerse erfgenaam en andere waargebeurde verhalen.

Andere boeken door Johan Nebbeling

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het geheim van de notaris