Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Podcast

Jacqueline Brassey

‘Onzekerheid moet ons niet tegenhouden’

Authentiek zelfvertrouwen, wat is dat eigenlijk? Is het belangrijk? Zijn er leiders die het hebben? Is het te ontwikkelen? En, hoe doe je dat dan? Jacqueline Brassey schreef samen met Nick van Dam en Arjen van Witteloostuijn Authentiek zelfvertrouwen. Deze week is Jacqueline te gast in de Boekenpraktijk.

Karin de Zwaan | Aad Goudappel | 25 maart 2021 | 1-2 minuten leestijd

Brassey had een persoonlijke drive om juist dit boek te schrijven: 'Ik voelde me zo bevrijd en empowerd door wat ik had geleerd op het gebied van emotionele flexibiliteit dat ik het naar de werkcontext wilde brengen.' Want iedereen kan leren om meer zelfvertrouwen te krijgen  Het is zonde als onzekerheid ons tegen houdt om de beste versie van onszelf te worden. Of als we onze mening niet delen of als we nieuwe kansen en uitdagingen niet aangaan. Zelfvertrouwen helpt.

In deze aflevering van podcast de Boekenpraktijk spreekt Willem van Leeuwen naast Jacqueline Brassey ook met praktijkgast Karen Pullen. Karen is senior-coach en helpt haar coachees weer meer energie te krijgen. Zelfvertrouwen is daarbij een belangrijk onderwerp. Bijvoorbeeld na een burn-out. Of als je als verpleegkundige weer de corona-afdeling op moet terwijl je er na de eerste golf toch angst voor hebt gekregen.

LUISTER DE AFLEVERING

De Boekenpraktijk is een podcast van Managementboek. Presentator Willem van Leeuwen onderzoekt elke twee weken samen met auteurs hoe de theorie van managementboeken aansluit bij de praktijk. Luister naar de nieuwe aflevering van De Boekenpraktijk hieronder.

Of open de podcast op SpotifyApple PodcastsGoogle PodcastsYouTube of in je eigen favoriete podcastapp. 

Over Karin de Zwaan
Karin is marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Jacqueline Brassey, Nick van Dam, Arjen van Witteloostuijn
Authentiek zelfvertrouwen

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden