Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

5 juni: Gratis webinar Leen Zevenbergen en Charles Groenhuijsen

Op vrijdag 5 juni interviewt Charles Groenhuijsen Leen Zevenbergen over zijn nieuwe boek: Once Upon A Future. Niet zomaar een interview maar een live webinar waar onze lezers bij kunnen zijn, vanuit huis.

Karin de Zwaan | 29 mei 2020 | 1-2 minuten leestijd

Met Once Upon A Future schreef Leen Zevenbergen samen met Ruud Veltenaar een atypisch boek over de toekomst van onze samenleving. Geen sprookje, maar bittere werkelijkheid: een verhandeling over alle ontwrichtende ontwikkelingen waarmee wij te maken hebben. De coronacrisis komt daar nog eens bovenop. Wat is het antwoord op deze ontwikkelingen? Hoe maken we een exit uit de crisis?

We kennen Leen Zevenbergen van de bestseller En nu laat ik mijn baard staan! en een aantal andere boeken. Hij richtte in de jaren tachtig Bolesian op, het eerste Nederlandse AI-bedrijf, en gaf leiding aan RCC (Roccade) en Origin. Tegenwoordig is hij adviseur en commissaris. Hij wil niet alleen aan de zijlijn staan en richtte in 2013 de Europese tak van B-Lab op, een organisatie die bedrijven certificeert die niet for profit werken, maar for good.

Once Upon a Future is een holistisch boek, waarin alles met elkaar samenhangt. Leen Zevenbergen. ‘Elke dag lees je berichten in de krant die te maken hebben met de drie grote veranderingen. De ene keer gaat het over de gevolgen van klimaatverandering, de volgende keer over de mondialisering. Als je dit boek hebt gelezen, kun je die beter plaatsen. De kennis die wij hebben verzameld, helpt je die berichten in perspectief te zien en te verklaren.' Ook de corona-crisis past in dit bredere perspectief.

Het gratis webinar vindt plaats op vrijdag 5 juni om 15:00, aanmelden kan via het aanmeldformulier hier. Vrijdagochtend 5 juni ontvang je dan via uitgeverij Betram + de Leeuw de link naar het webinar.

Over Karin de Zwaan

Karin werkt als marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Ruud Veltenaar, Leen Zevenbergen
Once Upon A Future

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden