Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Zijnsintentie - Een baanbrekende en buitengewoon positieve kijk op wie je in wezen bent

Je leest boeken over persoonlijke ontwikkeling omdat je op zoek bent naar vervulling en zingeving in je werk en leven, of omdat je ergens tegenaan blijft lopen. Je hebt er misschien al veel over gelezen. Je hebt mogelijk al menige cursus gevolgd. Het heeft je de nodige inzichten opgeleverd. En toch, toch blijf je ervaren dat er meer nodig is om er te komen.

Helma Lieberwerth | 20 mei 2022 | 2-3 minuten leestijd | 2 van 2 personen vonden dit artikel nuttig

De meeste mensen blijven zoeken naar de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling om te leven vanuit hun ware zelf of om een oplossing te vinden voor dat waar ze tegenaan lopen. Of dat nu met het lezen van boeken, het volgen van trainingen of in gesprekken met een professional is. Het helpt altijd wel wat. Maar als je zo'n sterk verlangen hebt naar een leven vanuit wie jij werkelijk bent, dan moet het ook te vinden zijn.

En dat klopt! Werkelijk íeder mens draagt van nature iets unieks bij, aan zichzelf en aan anderen. Dat is je Zijnsintentie. De Zijnsintentie wijkt af van de gebaande paden in persoonlijke ontwikkeling. We laten je in dit boek kennismaken met deze complete en paradigmaverschuivende visie op mensen en persoonlijke groei. Zij breekt met de diepgewortelde overtuiging dat dingen zomaar gebeuren in je leven. En dat je daar maar mee te dealen hebt.

Het leven ondersteunt je namelijk in alles om vanuit je ware zelf, je Zijnsintentie, te leven.

Alles is al vanaf je geboorte aanwezig om je ware zelf te zijn en alles is er ook voor bedoeld. Je leeft er al automatisch uit. Én als je de aanwijzingen die het leven je biedt leert zien en begrijpen, dan ervaar je dat wat er gebeurt overduidelijk betekenis heeft en jou richting geeft naar diepe vervulling. Deze aanwijzingen zijn kristalhelder en super specifiek. Dat maakt het heel eenvoudig voor je om ze te herkennen.

Als je maar met andere ogen kijkt naar wat er in je leven gebeurt.

Dit boek geeft je die andere kijk én de sleutel in handen naar leven en werken vanuit diepe vervulling. Op basis van een uitnodigend en positief wereldbeeld. Je krijgt inzicht in een andere kijk op de wereld, in het werkelijke begrip van je ware zelf en de betekenis van dat wat er in je leven gebeurt als kristalheldere aanwijzingen naar wie je in wezen bent.

En dat is belangrijker dan ooit.

Naast je innerlijke verlangen om dat te doen wat je het liefste doet, is er ook urgentie voor ons allemaal om te weten wie we in wezen zijn. Want, door grote en snelle verschuivingen in onze wereld worden we nog sterker uitgenodigd om dat verlangen te vervullen. Zoals door razendsnelle technologische en ook maatschappelijke ontwikkelingen.

Het betekent dat het voor jou en ieder ander belangrijker is dan ooit om te weten wie je in wezen bent en hoe, voor wie en waar je van waarde bent. Om je innerlijke kompas te volgen, zodat je los van de omstandigheden, vol innerlijk vertrouwen jouw unieke bijdrage levert.

En dat kompas, dat is je Zijnsintentie.

Over Helma Lieberwerth

Helma Lieberwerth is de founder van de Zijnsintentie-visie en de begeleidingsmethodiek Quaning. Al meer dan 10.000 mensen plukten de vruchten van het duurzame resultaat van Quaning.

Over Ingrid Aarsman

Ingrid Aarsman past de visie en methodiek toe als Certified Quaner en als verandermanager.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

2
0

Boek bij dit artikel

Helma Lieberwerth, Ingrid Aarsman
Zijnsintentie

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden