Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Experttips voor Moeiteloos Werken - Werk stressvrij en slimmer

Al bijna 2000 jaar geleden zei Seneca, een Romeins schrijver en filosoof: ‘We hebben niet te weinig tijd. We weten niet hoe we onze tijd zinvol moeten besteden. Daardoor verspillen we veel kostbare tijd.’

Madelon Gloude | 4 juli 2018 | 2-3 minuten leestijd

En is het nu in 2018 heel veel anders? Zoveel jaren later? Hoe is dat nu voor jou? De meesten van ons ervaren een continue gebrek aan tijd. We voelen ons gejaagd, onrustig, hebben een hoop activiteiten op ons bordje liggen en doen er nog een schepje boven op. We willen steeds meer en zo worden we onderdeel van een ratrace, die niet te winnen valt. Totdat …

… je een goed gesprek met jezelf durft aan te gaan. En je bewust onderzoekt hoe dit nu eigenlijk bij jou zit. Het helpt namelijk niet om alleen maar productiever te worden & efficiënter te leren werken. Het gaat om jouw eigen aandeel hierin.

Hoe denk jij over tijd? Hoe maak jij keuzes? En wat vind je nu belangrijk? Heb je echt geen invloed op jouw tijd? Of denk je dat alleen maar? Dit boek laat je daar over nadenken én geeft je ook direct praktische tips om ermee aan de slag te gaan.

Het is tijd geworden om tijd te maken!

Word je bewust op welke manier(en) je eenvoudig slim en moeiteloos kan werken. Hoe krijg je grip op je werk? Hoe krijg je tijd voor datgene dat er echt toe doet? Uit onze dagelijkse (werk)praktijk weten wij inmiddels dat dat voor iedere kenniswerker haalbaar is. Onze methode MOEITELOOS helpt je daarbij.

Geen diepgaande theorieën, maar 50 praktische tips en/of inzichten, die je direct in je eigen (werk)situatie kunt toepassen. Sommige tips zullen je bekend zijn. Maar laat je daardoor niet afleiden. Word je juist bewust van de dingen die je al prima afgaan. Je krijgt ook andere tips of inzichten aangeboden die je zeker aanspreken en waar jij wel wat mee kan.

De volgende onderwerpen komen aan bod: het organiseren van je werkomgeving en informatie, verschillende werkgewoontes, e-mailmanagement, planning & prioriteiten stellen tot aan het slim omgaan met je energie. Waardevolle informatie, gebundeld in 50 praktische tips en inzichten. De e-mailtips zijn vooral gebaseerd op het gebruik van Outlook als je persoonlijke assistent, maar zijn ook grotendeels toe te passen in andere mailprogramma’s.

‘Klaar’ op dit gebied ben je nooit. Het is een continu ontwikkelingsproces, dat je steeds weer op een ander niveau brengt. Door het lezen van dit boek zet je de eerste stap en word je je bewust van alle mogelijkheden. Hier zit dan ook de uitdaging. Wat wil jij behalen? Wanneer ben je tevreden?

Wij begeleiden je graag op deze reis ‘naar meer tijd voor dat wat echt belangrijk voor je is’. Omdat het onze missie is om alle ondernemers*, ondernemende medewerkers, professionals en managers in Nederland Moeiteloos te laten Werken.

Moeiteloos Werken voor iedereen; dat gunnen wij jou ook! Veel succes!

Met enthousiaste groet,

Lisette Beijnes & Madelon Gloude

*Daar waar het woord ‘ondernemer’ gebruikt wordt in dit boek, kan je ook lezen: de ondernemende medewerker, professional, manager etc.

Madelon Gloude en Lisette Beijnes-de Boer zijn ervaren werkplektrainers, gespecialiseerd in productiviteit, timemanagement en werkstress. Sinds 2008 hebben zij, met veel succes, honderden drukbezette medewerkers, managers en ondernemers geholpen om moeiteloos te (leren) werken. Ze zijn de auteurs van Experttips voor Moeiteloos Werken.

Over Madelon Gloude
Madelon Gloude is een ervaren werkplektrainer, gespecialiseerd in productiviteit, timemanagement en werkstress. Sinds 2008 heeft zij, met veel succes, honderden drukbezette medewerkers, managers en ondernemers geholpen om moeiteloos te (leren) werken.
Over Lisette Beijnes-de Boer
Lisette Beijnes-de Boer is een ervaren werkplektrainer, gespecialiseerd in productiviteit, timemanagement en werkstress. Sinds 2008 heeft zij, met veel succes, honderden drukbezette medewerkers, managers en ondernemers geholpen om moeiteloos te (leren) werken.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden